2821
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 113 پست
به نظرتون من میتونم دوتا بچه رو بدون حامی بزرگ کنم. خانوادم هستن ولی خب سعی میکنن دخالت نکنن من اگه ...

تو یک زن توانا هستی مثل بقیه زن های این دنیا.

به توانایی های خودت شک نداشته باش عزیزم.

ولی بخوایم واقع بینانه به این مسئله نگاه کنیم ، با شرایط اقتصادی فعلی جامعه مون واقعاااا سخته و اذیت میشی. بچه هاتم توی سن حساسی هستن باورکن ضربه میخورن بخصوص بچه بزرگه ت که سنش فوووق العاده حساسه.

خانواده هم هرررچقدرررر دارا باشن مگه چقدرررر میتونن و چندساااال میتونن حامی شما سه نفر باشن؟؟؟؟؟

مگه نمیگی خانواده همسرت پشتت بودن همیشه ، مگه نمیگی شوهرت سر به راه شده ، بمون زندگیتو کن عزیزم.یا حداااقل کاری دست و پا کن بعددددددد طلاق بگیر. از ی سنی به بعد واقعا نمیتونی خواسته های بچه هاتو براورده کنی . نیاز به کمک روحی و مالی همسرت داری‌.

بیشتر فکر کن عزیزم

من شدیدااا مخالف طلاق هستم چون دارم میبینم دور و برم چی میگذره

میشه بجای لایک واسه آرامش روح و قلبم ی صلوات بفرستی؟🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بایستی بری دفترخونه حالا اینکه کی باید دقیق رفت و روالش چیه این خانومی ک سوال پرسیدن دقیق تر میدونن ...

روال خاصی نداره. من گفتم میخوام مهریه ببخششمو و در مقابلش حق طلاق بگیرم دفترخونه ام نوشت چند روز بعد رفتیم گرفتیم و تمام. فقط یه نامه باید از اونجایی که عقد کردین ببری

روال خاصی نداره. من گفتم میخوام مهریه ببخششمو و در مقابلش حق طلاق بگیرم دفترخونه ام نوشت چند روز بعد ...

میشه همون اول عقد مهریه کلا نگرفت و حق طلاق وکالتی گرفت؟

قبول دارم حرفاتو عزیزم. ولی یه وقتا یه زخمی تو وجودت میمونه هرچه قدرم میگذره با هیچی خوب نمیشه. میدو ...

ببین عزیزم افسردگی تمااااماااا از کلامت میباره.

مشخصه خسته ای . مشخصه درمونده شدی . نمیدونمم مشکلت با همسرت چیه . ولی فقط متوجه شدم همسن همدیگه هستیم. منم ۳۰سالمه. 

برو پیش مشاور . تو هیچیت نیست فقط روحت خسته س . فشار زندگی و مشکلات خسته ت کردن.

عروس عموم طلاق گرفت از پسرعموم .متااااسفانه پسرعمومم از روی علاقه ای که بهش داشت همممه چیزو زد بنامش. به مشکل خوردن و طلاق گرفتن. یکسال بعد دختره خودش برگشت به زندگی . گفت نمیتونم تنهایی از پس بچه م بربیام و حداقلش خیالم راحته سایه شوهرم بالاسر بچمه. الان از نو دارن زندگی میکنن. بخدا سال ب سال هم این کشور خارجی اون کشور خارجین باهم

تو یک زن توانا هستی مثل بقیه زن های این دنیا. به توانایی های خودت شک نداشته باش عزیزم. ولی بخوایم ...

شک ندارم. ولی من به خاطره مشکلات این چندسال اخیر. خیلی از لحاظ روحی ضعیفم. حتی روانپزشکم میگفت صلاح نمیدونم با این حال جدا بشی. تو باید درکنار این مرد بمونی که حال و روزت بدتر نشه. می‌گفت با طلاق هم خودت هم بچه هات نابود میشن

عزیزم خیلی حرفات دلنشینه. مرسي که اینقدر خوب درک میکنی

بایستی بری دفترخونه حالا اینکه کی باید دقیق رفت و روالش چیه این خانومی ک سوال پرسیدن دقیق تر میدونن ...

اگه شوهر نخاد بده چی بازم میشه 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...
میشه همون اول عقد مهریه کلا نگرفت و حق طلاق وکالتی گرفت؟

بستگی به طرف مقابلت داره.

منم به طرف مقابلم گفتم مهریه م میبخشم ولی حق طلاقو بهم بده . ی دعوایی راه انداخت بابت همین که تو از الان بفکر طلاقی . نپذیرفت این مسئله رو . بهم گفت حق طلاقو بهت نمیدم هیچوقت ولی مهریه ت پرداخت میکنم.(منظورش این بود بهت اجازه رفتن از زندگیمو نمیدم مگر اینکه خودت مهریه ت رو بگیری و بخوای بری و جدایی از جانب تو باشه ن من)

دوتایی برید دفترخونه اونجا انجام میدن

وقتی شوهر راضی نباشه ک نمیشه وکالت گرفت میشه !

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...
ببین عزیزم افسردگی تمااااماااا از کلامت میباره. مشخصه خسته ای . مشخصه درمونده شدی . نمیدونمم مشکلت ...

دقیقا همینطور😞😞

دکتر رفتم یه مدت دارو خوردم. ولی حال و روزم خوب نشد. تازه به خاطره قرصا چاقم شدم. که اصلا مخالفم با چاقی به همین دلیل داروهامو قطع کردم و چسبیدم به زندگی و بچه هام. خودمو زدم به بیخیالی. همه میگن تغییر کردی یسری ها میگن حرف بزن مثل قبلا.ولی جوابم فقط اینه من خوبم زندگیم خوبه. زمان باید بگذره 

روال خاصی نداره. من گفتم میخوام مهریه ببخششمو و در مقابلش حق طلاق بگیرم دفترخونه ام نوشت چند روز بعد ...

خب باید رضایت همسر باشه دیگه 

بستگی به طرف مقابلت داره. منم به طرف مقابلم گفتم مهریه م میبخشم ولی حق طلاقو بهم بده . ی دعوایی راه ...

ولی همسرم الانم میگه. میگه هر وقت دیدی دیگه نمیتونی برو. من بهت حق میدم نتونی ببخشی. ولی بمونی ام زندگیمو به پات میریزم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز