کاملاااا با حرفتون موافقم
اونیکه داشته باشه از روی لج خونتو میکنه توی شیشه تا سکه هاتو بده.
اونیم که نداره خون میره به دل دوتاتون تا سالی یدونه سکه بهت بده.
یوقتایی آدم بخاطر بدست آوردن آرامش روح و روانش و خلاصی از بعضی افراد و شرایط سخت ، باااااید از داشته هاش بگذره. که شما از مهریه و نفقه و همه چیت گذشتی بخاطر اینه بیش از این اذیت نشی.
ولی عزیزم ی توصیه خواهرانه بهت میکنم شاید خیلی از شما هم کوچکتر باشم ولی بعنوان کسیکه توی این کشور و جامعه دارم کار میکنم و با زن های مطلقه بسیار زیادی سر و کار دارم ، اگرررررر صلاح میدونی و برات مقدوره بمون و زندگیتو کن چون داری میگی شوهرم سرش رفته توی لاک زندگی و سر به راه شده.نمیگم بخاطر بچه هات چون از این جمله متنفرم ، میگم بخاطر خوووود خووودت بمون زندگی کن از نو بساز . بخداقسم نمیدونی توی این جامعه زن مطلقه بیچاره امنیتش صفره. آسه میره آسه میاد هزااار حرف و بی امنیتی دنبالشه. مطلقه ها دنیای قشنگی ندارن شاید به ظاهر خوب باشه ولی بخداقسم باید بشینی پای حرف و درد دلشون . دوستم ۸ساله طلاق گرفته. میگه خسته شدم از بس کارکردم و زندگیمو چرخوندم و از سرکار برگشتم یکی نیست بهم بگه خسته نباشی و ی لیوان اب دستم بده .اگر مدارا میکردم با شوهرم جدا نمیشدم . الان له له میزنه برگرده به شوهرسابقش ولی بنا به دلایلی نمیشه.
طلاق رو بذار آااااااااااخرین راه چاره زندگیت.