2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 113 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی 15 سال به بعد واسه منن؟ 

بعد از ۷ سال حق حضانت با پدره ولی اگر ۱۵ سالشون بشه و حکم رشد بگیرید براشون خودشون میتونن تصمیم بگیرن با کی زندگی کنن قبل از ۱۵ بعضی از دادگاه‌ها نظر بچه ها رو میپرسن و قبول میکنن بعضی از دادگاه‌ها قبول نمیکنن

بهتر کارتو زود جلو میبرن..گول نخوری بری وکیل بگیری برو درخواست بده اگه دیدی کارت اصلن جلو نمیره و ه ...

نظر منم همینه 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...
همسرم قبول نکرد گفت باید کامل ببخشی حتی نفقه واینام بخشیدم. نه من نه شاغلم نه پشتوانه دارم همه ی زند ...

کاملاااا با حرفتون موافقم

اونیکه داشته باشه از روی لج خونتو میکنه توی شیشه تا سکه هاتو بده.

اونیم که نداره خون میره به دل دوتاتون تا سالی یدونه سکه بهت بده.

یوقتایی آدم بخاطر بدست آوردن آرامش روح و روانش و خلاصی از بعضی افراد و شرایط سخت ، باااااید از داشته هاش بگذره. که شما از مهریه و نفقه و همه چیت گذشتی بخاطر اینه بیش از این اذیت نشی.

ولی عزیزم ی توصیه خواهرانه بهت میکنم شاید خیلی از شما هم کوچکتر باشم ولی بعنوان کسیکه توی این کشور و جامعه دارم کار میکنم و با زن های مطلقه بسیار زیادی سر و کار دارم ، اگرررررر صلاح میدونی و برات مقدوره بمون و زندگیتو کن چون داری میگی شوهرم سرش رفته توی لاک زندگی و سر به راه شده.نمیگم بخاطر بچه هات چون از این جمله متنفرم ، میگم بخاطر خوووود خووودت بمون زندگی کن از نو بساز . بخداقسم نمیدونی توی این جامعه زن مطلقه بیچاره امنیتش صفره. آسه میره آسه میاد هزااار حرف و بی امنیتی دنبالشه. مطلقه ها دنیای قشنگی ندارن شاید به ظاهر خوب باشه ولی بخداقسم باید بشینی پای حرف و درد دلشون . دوستم ۸ساله طلاق گرفته. میگه خسته شدم از بس کارکردم و زندگیمو چرخوندم و از سرکار برگشتم یکی نیست بهم بگه خسته نباشی و ی لیوان اب دستم بده .اگر مدارا میکردم با شوهرم جدا نمیشدم . الان له له میزنه برگرده به شوهرسابقش ولی بنا به دلایلی نمیشه. 

طلاق رو بذار آااااااااااخرین راه چاره زندگیت.

میشه بجای لایک واسه آرامش روح و قلبم ی صلوات بفرستی؟🙏
دوست دارم اصلا متوجه نشه. ولی خب این حق قانونیه دیگه  کاش میشد هیچ وقت هیچ مشکلی پیش نمیومد&nb ...

یعنی دوس داری بعد طلاقت بفهمه؟ من از یکی دونفر شنیدم اینجوری طلاق گرفتن، حق وکالت در طلاق داشتن مثل شما. از وکیل بپرس حتما، اینجا اطلاعات همه درست نیست. 

کاملاااا با حرفتون موافقم اونیکه داشته باشه از روی لج خونتو میکنه توی شیشه تا سکه هاتو بده. اونیم ...

قبول دارم حرفاتو عزیزم. ولی یه وقتا یه زخمی تو وجودت میمونه هرچه قدرم میگذره با هیچی خوب نمیشه. میدونم بعد طلاقم خوب نمیشه ها.ولی واقعا چاره ی خوب شدن زخممو نمیدونم. همیشه با خودم فکر میکنم برم جدا شم. باز به خودم میگم ول کن. دنبال سختی نباش صبح میره شب میاد.. بشین بزار زمان بگذره 

ولی من کلا 29 سالمه. عین مرده ی متحرک شدم. فقط به خاطره بچه ها موندم.خودمم متنفرم از این حرف ولی واقعیه

ممنون چون خودم تصمیم داشتم وکالت بلاعزل دفترخونه ای برای طلاق و غیره بگیرم این مورد رو نمیدونستم ی ل ...

چجوری میشه وکالت طلاق گرفت 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...

من خیلی سختی کشیدم تو این زندگی. وقتی فهمیدم بعد طلاق زندگی خوبی ندارم اینکارو کردم. که حداقل بدونم مهریه ندارم و دلم بهش خوش نکنم

چون همیشه پدرمو و برادرام میگفتن طلاقم بگیری با مهریه ات زندگی میکنی. ولی من این مهر و نمیخوام. وقتی قراره زندگیم بپاشه چرا باید با سالی یه سکه خودمو خراب کنم و هی بخوام منت بکشم. پس اگه خواستم برم فقط آرامشمو میبرم