2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 113 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همین دیگه شوهر تووکالت داده شوهر من میگه ن مهریه ن طلاق 

آخه واسه من فرق داشت. اینم نمی‌داد ولی مجبور شد. من چندبار واسه راضی کردنش خودکشی کردم. میگفتم تا طلاق یا مرگ 

روزی که حق طلاق گرفتم خیلی خوشحال بودم. ولی نمیدونم چرا از اون روز دست و دلم واسه طلاق نرفت

میترسن زن بعد طلاق بره با ی مرد دبگه ازدواج کنه ازین خیییلی میترسن

اره خب من اگه خودم دادخواست بدم چقدر طول میکشه 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...
شک ندارم. ولی من به خاطره مشکلات این چندسال اخیر. خیلی از لحاظ روحی ضعیفم. حتی روانپزشکم میگفت صلاح ...

من و شما همسنیم عین خواهرای خودمی که دلم نمیخواد توی این شرایط ببینمشون عزیزم. از حرفم دلخور نشو از وقتی تاپیکتو خوندم کسالت و خستگی و بی حوصلگی روحی ازش میبارید. چون خودتم نمیدونی داری چیکار میکنی.میگی شوهرم خوب شده ولی میخوام طلاق بگیرم.درصورتیکه مشکلت با ی دوره درمان میشه .شایدم علت خاصی نداشته باشه فقططططط دچار روزمردگی شده باشی. نیاز به هیجان و شادی داری .همین عزیزم.

از خودت شروع کن... ببین کجای زندگی رو یادت رفته .اوایل ازدواج چقد شاد بودی در کنار همسرت دوباااره از نو شروع کن.بهت قول میدم شوهرت هم پا ب پات بیاد . باتوجه به سن بچه هات مشخصه خیلییییی زود متاهل شدیه دقیقا سنی که باید بچگی میکردی مادر شدیه . ولی الان ماشالا ی مامان خیلییی جوان هستی فقط نیاز داری ی یاعلی بگی و یکم به زندگیت رنگ و رو بدی😘😘 ان شاءالله زندگیت سر و سامان نو گرفت حتماااا حتمااااا مشغول به ی کار بشو و نمون توی خونه‌ حتی اگررررر نیاز مالی نداشته باشی ولی خودتو مشغول بیرون از خونه کن . ی مدت بعدش ب خودت میای میبینی واوووو اعتماد بنفس و شوق زندگیت هزااار برااابر شده . خودتو نباز عزیزدلم😘😘

میشه بجای لایک واسه آرامش روح و قلبم ی صلوات بفرستی؟🙏
میشه اگر کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه؟  میخوام بدونم شرایط طلاق چطوره و چه قدر زمان میبره

هیچی دیگه برا شما هیچ زمانی نمیبره

هروقت بخوایید بدون هیچ دلیلی طلاق میگیرید

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
اره خب من اگه خودم دادخواست بدم چقدر طول میکشه 

اگه خودت حق طلاق داشته باشی دقیق نمیدونم شاید یکی دوماه ولی اگه حق طلاق نداشته باشی هیچوقت مگه اینکه خود همسرت بخواد طلاقت بده

ولی همسرم الانم میگه. میگه هر وقت دیدی دیگه نمیتونی برو. من بهت حق میدم نتونی ببخشی. ولی بمونی ام زن ...

طرف میزنه تک فرزند یک خانواده رو میکشه ولی میبخشنش. شما که از این آقا دوتا بچه داری و روزهای خوشی هم قطعا کنار هم داشتین و نمیخوای ببخشی عزیزم. خداروشاکر باش که طرفت اینقدررر فهم و شعور داره که میگه بمونی به پارت میریزم نمیگه بمونی زهر میکنم برات.

ی فرصت بده به دوتاتون. به بچه هاتون

ورزش کن

مرتب به ظاهر صورت و مو و تیپت رسیدگی کن

به سر و روی خونه برس

هفته ای یکبار برنامه بریز ۴نفری برید بیرون . تا میتونی با دوستان و خانواده ها برید بیرون و دور خودتو شلوغ کن . تنهایی و خلوتی برای شما سمه.

بشین بنویس و از نو شروع کن

امیدوارم به زودی زووود بیای از حال خوشی هات برامون بگی😘

ببخش

ببخش

صبور باش

مهربان باش

شاد باش

آخه واسه من فرق داشت. اینم نمی‌داد ولی مجبور شد. من چندبار واسه راضی کردنش خودکشی کردم. میگفتم تا طل ...

این پیامتو الان خوندم عزیزم. خیلی متاسف شدم.

به هیییییچ عنوان طلاق نگیر عزیزم . بمون کنارش خودتو درمان کن😘 بچه هات باید قوی بودن رو ازت یادبگیرن. اینجوری ضعیف وارد جامعه میشن حتی بعد طلاق.

آرزومیکنم خدا بهترین هاشو برات رقم بزنه عزیزم🌹