2777
2789
عنوان

حق طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 113 پست
کاش بخشی از مهریه رو میبخشیدی، نه همشو. البته اگه مشکل مالی نداری و شاغلی و هدفت راحت شدن از یه زندگ ...

همسرم قبول نکرد گفت باید کامل ببخشی حتی نفقه واینام بخشیدم. نه من نه شاغلم نه پشتوانه دارم همه ی زندگیه من بچه هامم. 

اینم قبول دارم که اگه بخوام طلاق بگیرم مثل دندون خراب همه چیو ميندازم سطل آشغال. اصلا به هيچ قیمتی نمیارزه واسه سالی یه سکه هی باهاش درارتباط بمونم 

درکل که حالا فعلا خوبه و مشکلی از بعد بخشیدن نداشتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکالت اگر بگیری دیگه نیاز نیست شوهرت بیاد یا اگر نیاد به مشکل نمیخوری ولی برای انجام کارهای طلاق توی ...

حضانت که نمیده هیچوقت. بچه هام بزرگن.یه 11 ساله یه 8 ساله دارم

بعد یع سوال دیگه من کارای طلاق و انجام بدم. هیچ جوره همسرم نمی‌فهمه. مثلا پیامک اینا واسش نمیره؟ 

کار حقوقی انجام میدم . مشکلی نبست بفرمایید فقط فکر کنم  توی تاپیک استارتر درست نباشه

لطفا تاپیک خودم بیاید مشکلم بخونید.دارم ب طلاق فک میکنم دوتا بچه دارم دنبال اشنایی با حق و حقوقم هستم.موندم اول مشاور برم یا وکیل. دیگه نمیتونم باهاش زندگی کنم مریضه روحی روانیه.روح وروانم نشونه گرفته داره مریضم میکنه لطفا راهنماییم گنید

حضانت که نمیده هیچوقت. بچه هام بزرگن.یه 11 ساله یه 8 ساله دارم بعد یع سوال دیگه من کارای طلاق و انج ...

چرا دیگه اگر ثنا داشته باشه پیام میره اگر نداشته باشه ابلاغ فیزیکی میکنن . بچه ها اگر ۱۵ سال بشن میتونید حکم رشد بگیرید براشون 

همسرم قبول نکرد گفت باید کامل ببخشی حتی نفقه واینام بخشیدم. نه من نه شاغلم نه پشتوانه دارم همه ی زند ...

درسته، البته اگه خدای نکرده کار به طلاق بکشه اگه بچه ها رو بخواین نگه دارین احتیاج به پول خواهید داشت و سخت میشه. 

لطفا تاپیک خودم بیاید مشکلم بخونید.دارم ب طلاق فک میکنم دوتا بچه دارم دنبال اشنایی با حق و حقوقم هست ...

درک میکنم عزیزم. اگه میشه اینجا بپرس منم اطلاعات بگیرم اگه میشه