2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

14 هزار تا صلوات بفرست سریع مشکلت حل میشه 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
اینا چیه میبافید 

شما بافنده ایی عزیزم نذر نمک و آب و صلوات خاص حضرت زهرا سلام الله علیها و سیل صلوات سریع جواب میده تو همین سایت سرچ بزنی بد نیست 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
خب اول خودت فضولی کردی دیگه.. تو اگه لالایی بلدی اول برا خودت بخون خب

تا زمانی که امسال شما هست ما جهان چهارمی هم نمیشیم آخه نمک اصلا بنده خدا خونهش ازدست داده اگه راس میگی چرا نمک ظالم ازبین نمیبره یا کلاه بردار اینها همش یه تلقین به خود فرد خدا عقل داده لطفا ریپ نزن دیگه ممنون

تا زمانی که امسال شما هست ما جهان چهارمی هم نمیشیم آخه نمک اصلا بنده خدا خونهش ازدست داده اگه راس می ...

تو اول برو املا و حروف الفبا یاد بگیر بعد بیا در مورد جهان چهارم بگوو....عجیبه شمارش بلدی اخه املای ضعیفی داری

میسه شما برام نذر کنی ،اگه حاجت گرفتم انجام میدم، خودم نذری برام روا نیست انگار😔

یه ختم صلوات بذار 

همین الان تایپک بزن 

اگر مینی الان منتظر شم 

برای نیت های من یک صلوات بفرست ممنونم،  حاحت روا بشی
من هیچ وقت دنبال این یاوه بافیها نمیرم بهتره ازخود خدا کمک بگیرم تا ازنمک ونکمدون 

تو عقیده ات به خودت ربط داره یاد بگیر عقیده ات رو به دیگران تحمیل نکنی کسی ام برای تو نامه نفرستاده انجام بدی... به عقاید دیگران احترام بذار ان‌شاءالله یاد بگیری 

تو عقیده ات به خودت ربط داره یاد بگیر عقیده ات رو به دیگران تحمیل نکنی کسی ام برای تو نامه نفرستاده ...

عقایدی که آدم از دین خدا دور می‌کنه من نمی‌خوام یاد بگیرم افراطی گری لطفا ترویج نکنید بذار اسلام و دین خدا ازاین بیشتر لطمه نبینه 

عقایدی که آدم از دین خدا دور می‌کنه من نمی‌خوام یاد بگیرم افراطی گری لطفا ترویج نکنید بذار اسلام و د ...

شما لازم نکرده مدافع دین خدا باشی فقیه کجایی؟؟؟ چند سالته؟؟؟ چقدر مطالعه داشتی؟؟؟ هنوز یاد نگرفتی جایی که هم عقیده ات نیستن اظهار وجود و فضل نکنی مدعی شدی؟؟ کدوم افراطی گری تو اگه دو خط کتاب خونده بودی در تمام کتب فریقین شان حضرت زهرا سلام الله علیها ذکر شده در تمام کتب آسمانی بهتره ادامه ندی راهتو بکش برو جایی نباش که با عقیده ات جور نیست خدا نگهدار تاپیک این بنده خدا رو هم بهم نریز