2777
2789
کسی نمیاد اخه

چندتا تایپک بزن 

خودتم بفرست به اطرافیان هم بگو بفرستن 

یه تایپک بزن فعلا یکی هم عصر یکی شب 

بزن تا فردا هم زمانش رو بذار 

که راحت بفرستن 

تایپک هاتم تموم شد فردا باز بزن 

حالا بزن  بلاخره تلاشتو کن 

برای نیت های من یک صلوات بفرست ممنونم،  حاحت روا بشی
تو اول برو املا و حروف الفبا یاد بگیر بعد بیا در مورد جهان چهارم بگوو....عجیبه شمارش بلدی اخه املای ...

من املا بلد نیستم اما دیگران هم از دین نمیرونم بله دعا خوبه اونم باعقل جور دربیاد مثلابگی دعا کن من نمیرم یه چیز نشد چیزی باید بخوای که شدنی جهان اولی گووگلللل مگلی دیگه جواب نمیدم یاوه بباف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میسه شما برام نذر کنی ،اگه حاجت گرفتم انجام میدم، خودم نذری برام روا نیست انگار😔

بیین کسی به اندازه خودت دل شکسته نیست با جون دل برات نذر کنه ختم صلوات و ختم حدیث کسا واقعا معجزه است 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
من املا بلد نیستم اما دیگران هم از دین نمیرونم بله دعا خوبه اونم باعقل جور دربیاد مثلابگی دعا کن من ...

یک پست دیگه ازت ببینم نی نی یار رو تگ میکنم اینجا محل عقده گشایی تو یک الف بچه بی سواد نیست به سلامت 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
بیین کسی به اندازه خودت دل شکسته نیست با جون دل برات نذر کنه ختم صلوات و ختم حدیث کسا واقعا معجزه اس ...

چن تا ختم برداشتم عزیزم، نماز استغاثه دارم میخونم، روزی چن بار قرآن بغل میگیرم وگریه میکنم، بخدا که دیگه نفس هم ندارم ، 😭

..........

برای هرکسی در ختم صلواتت شرکت کنه برای حاجت رواییش قرآن میخونم 

تا ۵ دقیقه دیگه هستم اگر تاپیک ختم صلوات گذاشتی چک می کنم 

برای نیت های من یک صلوات بفرست ممنونم،  حاحت روا بشی
یک پست دیگه ازت ببینم نی نی یار رو تگ میکنم اینجا محل عقده گشایی تو یک الف بچه بی سواد نیست به سلامت ...

گلم کم میاری نی نی یار به رخ نکش تو نظرات گفتی منم نظراتم نه تو توهین کردی ونه من بقول خودت احترام باید گذاشت من بچه نیستم سنم کم نیست ولی آخه نمک نشنیدم چون یه طرفم به سید برمیگرده برام عجیبه خدا نگهدارت حالا اینجا هم آش دهن سوزی نیست که میترسونی یه کاربر قدیم هستنم 

چن تا ختم برداشتم عزیزم، نماز استغاثه دارم میخونم، روزی چن بار قرآن بغل میگیرم وگریه میکنم، بخدا که ...

ان‌شاءالله بهترین برات اتفاق می افته شاید دیر اما مطمئن باش به نتیجه میرسی غصه نخور لایق باشم بعد از هر نماز برات 110 تا صلوات میفرستم توام منو و مادرم رو دعا کن 

گلم کم میاری نی نی یار به رخ نکش تو نظرات گفتی منم نظراتم نه تو توهین کردی ونه من بقول خودت احترام ب ...

تو هنوز فرق نظر و عقیده رو نمیدونی محل بحث نیستی چون به جدل میرسه 👋🏻

ان‌شاءالله بهترین برات اتفاق می افته شاید دیر اما مطمئن باش به نتیجه میرسی غصه نخور لایق باشم بعد از ...

ممنون عزیزم،قلبم داره میترکه ، بخدا هر مشکلی باشه میگی زمان کمرنگ میکنه وفلان، من خودمم هزارتا مشکل دیگه دارم،  ولی الان یکماهه آبرومونو حراج زدن، کمرم شکسته نمیتونم قد راست کنم، قلبم داره میترکه ،بچم شیرخواره س داریم آب میشیم، فقط خدا میتونه کمک کنه وبس

..........
ممنون عزیزم،قلبم داره میترکه ، بخدا هر مشکلی باشه میگی زمان کمرنگ میکنه وفلان، من خودمم هزارتا مشکل ...

ان‌شاءالله درست میشه غصه نخور خدا و اهل بیت صلوات الله علیهم اجمعین هستن پناه همه ما