2777
2789

من مجموعه ای از کتابهای شعر دارم ..

هیچی اندازه شعر خوندن بهم لذت نمیده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز گذشته ولی من میگم بهت بهترین کتابایی که خوندم

غرور و تعصب رمان خارجی عاشقانه شاد ( عاشقش میشی بخونی من هیچیو بیشتر از این خوشم نیومده)

کتابخانه نیمه شب( رمان مفهومی و واقعا روت تاثیر میزاره و اگه اهل حسرت گذشته رو خوردن باشی خیلی تغییرت میده)

ملت عشق ( رمان عاشقانه و در مورد مولانا و شمس و..)

کتاب بی حد و مرز( در زمینه پیشرفت و... عالیه و بسیار کاربردی- نقطه عطف زندگیت میشه اگه دنبال پیشرفتی)

خیلی خوندم ولی اینا از همش برام بهتر بوده

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.