2777
2789
عنوان

حاضرید بینایی سنجی بخونید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10091 بازدید | 43 پست
عمیقا برات خوشحال شدم و خداروشکر  ممنونم از راهنماییت ،،، منم تهش میرم جهانگرد -مستند ساز م ...

موفق باشی عزیزم 💕💋❤️

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آزادم میتونم برم

آزاد پردیس بینایی سنجی داره اون فکر کنم ۱۸ یا بیست خورده ای نفر پذیرش داره

رتبه ۴۰۰۰ ۵۰۰۰ مخاد بینایی سنجی 

عزیزدلم لطفا درخواست دوستی نده 💛 شاید هدف خلقتم کمک کردن و مفید بودنه  ☺💜
دامپزشکی هم خوبه اگ از حیوونا نمیترسی  پت شاپ بزنی  البته باید خیلی خیلی سگ و گربه دوست ...

کلا از حیوون جماعت متنفرم😂 خودمم فکر کردم بهش گفتم میرم مخونم خوشم میاد 

ولی نهههه زهی خیال باطل 

من حیوون ندوووس🙃

عزیزدلم لطفا درخواست دوستی نده 💛 شاید هدف خلقتم کمک کردن و مفید بودنه  ☺💜

درامد داره ،موقعیت اجتماعی داره ،کار با کلاسیه،مشکلش چیه که میپرسی؟ عالیه . سخت و طاقت فرسا هم نیست .

اتفاقا چند روز پیش رفته بودم عینکمو بگیرم دیدم یه جای بزرگو شیک با کلاس همچی مرتب گفتم به چه شغل خوبیه .

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
جزو چند رشته تاپ تجربی هست رتبه خیلی خوبی هم میخواد کار تمیزی هم هست . 

نه تاپ نیست 

تاپ دندون دارو پزشکیه ولی اهمیتی نداره . چون درامدش از پزشکی میزنه بالا .

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
فیزیو خیلی خوبه درگیری با بیماری و اینا نیست که تحقیق کن من خودم فیزیو بیشتر از بینایی میپسندم

سلام عزیزم شما قبول شدید؟ میشه اگر اطلاعاتی راجع به این رشته فیزیو و بینایی دارید بدید؟ اخه من یجورایی بین این دوتا رشته گیر کردم بعضیا میگن فیزیو بهتره بعضیا میگن بینایی

بنظرتون توی شهری که خیلی بزرگ نباشه کدوم میتونه بهتر باشه؟ من از اونجایی که تعداد مراکز بینایی سنجی کمه میترسم بعدا کار پیدا نکنم تو شهرم بنظرتون همچین چیزی ممکنه؟