2777
2789
عنوان

حاضرید بینایی سنجی بخونید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10091 بازدید | 43 پست
پزشکی چطوره خوبه  من یهووو زده شدم ازش🥲

منم یهو زده شدم هم درسای دانشگاهش سخته هم کارش حساسه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشکی چطوره خوبه  من یهووو زده شدم ازش🥲

من عاشق پزشکی بودم از بچگیم الانم راضیم البته هنوز علوم پایم ولی فعلا که راضیم و فکر نکنم بعدا هم پشیمون بشم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
هر کاری سختی های خودشو داره من خودم از کار ظریف و حساس بدم میاد واسه همین پیرا پزشکی و پزشکی سخته وا ...

همینکه خودت میشناسی کلیه 

نمدونم چرا همه چشم بسته فرمون میگیرن 

عزیزدلم لطفا درخواست دوستی نده 💛 شاید هدف خلقتم کمک کردن و مفید بودنه  ☺💜
من عاشق پزشکی بودم از بچگیم الانم راضیم البته هنوز علوم پایم ولی فعلا که راضیم و فکر نکنم بعدا هم پش ...

خداروشکر 

من رشتم تجربی بودم درسم هم خوب اما کنکور با مشکلاتی مواجه شدم و مسیر زندگیم طوری شد که الان دارم حقوق می خونم نمی دونم ولی الان حاضر نیستم رشتمو با تمام پیراپزشکی ها و خود پزشکی و..... عوض کنم نمی دونم ولی حس می کنم من اگه پزشک می شدم یک پزشک خیلی خیلی خیلی معمولی رو به پایین می شدم چون دوستش نداشتم ولی الان در خودم قابلیت بهترین بودن و کسب بالا ترین درجات و می بینم اونقدر که با عشق درس می خونم  

ببین تو چه جایی حال دلت خوبه چی خوشحالت می کنه و استعدادت چیه یک نقاش معروف شدن یا یک نویسنده بزرگ بودن از یک شغل معمولی از نظر من بهتره

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

من برعکس  کدوم رتبه بهتری میخواد؟

بینایی سنجی کلا ۴ دانشگاه تو کشور پذیرش داره 

مشهد 

تهران 

ایران 

زاهدان 

۹۰ _۸۰ نفر میگیره کلا 

پرستاری ولی ظرفیت بیشتر داره با ۱۰۰۰۰یا ۱۳۰۰۰هم میشه من کارنامه هارو دیدم 

من رشتم تجربی بودم درسم هم خوب اما کنکور با مشکلاتی مواجه شدم و مسیر زندگیم طوری شد که الان دارم حقو ...

عمیقا برات خوشحال شدم و خداروشکر 

ممنونم از راهنماییت ،،، منم تهش میرم جهانگرد -مستند ساز میشم 😁😁😁

بینایی سنجی کلا ۴ دانشگاه تو کشور پذیرش داره  مشهد  تهران  ایران  زاهدان&nbs ...

من آزادم میتونم برم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7