2777
2789

این روزا هرکاری میخوام بکنم نمیتونم. توانایی انجام خیلی کارهارو دارما ولی اصلاً نمیدونم چرا نمیشه هیچ کاری کرد. کسی راه حلی داره که خودش انجام داده باشه جواب بگیره یا مقاله ای فیلمی چیزی برم ببینم؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم با صدساعت فیلم شناکردن ک شناگر نمیشه.راه کارش کنارگذاشتن گوشی لامصب و فضای مجازی شروع یک مهارتی ک دوستش دارید حتی اگر ورزش هست و سختیشم پنج دقیقه اول شروعه میوفتین رو دور.کلا ادمی باید حس مفیدی کنه تاافسرده نشه

ی دوستی بهم گفت برای موفقیت تو کارها و تاثیر حرفت رو دیگران اول باید ایمان داشته باشی ب خودت هر وقت ب این باور رسیدی میتونی پس موفق میشی 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...

منم اعتماد به نفس ندارم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
ادم با صدساعت فیلم شناکردن ک شناگر نمیشه.راه کارش کنارگذاشتن گوشی لامصب و فضای مجازی شروع یک مهارتی ...

منم موافقم تا وقتی خودت نخوای اصلا نمی تونی خودتو سرو پا نگه داری پس پاشو یک فکر اساسی بکن برای خودت و زندگی    . سایت های زیادی می تونی کمک بگیری که برای همین افزایش اعتماد به نفس و عزت و نفس و اینطور چیزا هستن

من چند وقت پیش سایت محمد حسین رفاهی رو می دیدم که مطالبش خوب بود. آدرس سایتش این بود فکر کنم اینه