2777
2789
عنوان

هرکی میتونه خوابمو تعبیرکنه بیاد

87 بازدید | 8 پست

خواب دیده مادرم عشقم ک فوت کرده برامون خیراتشو گذاشته  و صداش هست خودش تیس میگ بیاید بردارید 

و من گریه میکردم  

و برنداشتم  و گفتم نمیخوام ولی مادرم میگ من برمبدارم سهم دخترمو

تعبیرش چیه خیرات صابون و گوشت و جیگر

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

این بخش نماد تضاد بین دل و عقل یا بین احساس و وظیفه است.
ممکن است خواب‌بیننده در بیداری نسبت به موضوعی که مربوط به گذشته یا یک عشق قدیمی است، احساس دوگانگی دارد — یک بخش از او نمی‌خواهد درگیر شود، اما در ناخودآگاهش (نماد مادر) هنوز دلبستگی یا طلب عاطفی دارد.
مادر در خواب معمولاً نماینده‌ی است.

خواب می‌گوید:

• روحی از دنیای اموات (احتمالاً همان عشق مادر) در آرامش است و خیر می‌فرستد.
  • برای دختر، این خواب نشانه‌ی پاک شدن، سبک شدن دل، و رسیدن خیر یا خبر خوب است.
  • اگر در زندگی‌اش هنوز دلتنگی یا ناراحتی از گذشته دارد، خواب نوید می‌دهد که به آرامش می‌رسد.
  • نپذیرفتن خیرات در خواب شاید نشان از مقاومت ناخودآگاه در برابر بخشش یا رهایی از گذشته باشد، ولی مادر (به‌عنوان نماد وجدان یا عشق مادرانه) می‌خواهد آن خیر و رحمت به او برسد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش برداشته بودیروحش شاد

آخه تو واقعیت خیراتشونخوردم اما تا تونستمبراش دعا خوندم

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

این بخش نماد تضاد بین دل و عقل یا بین احساس و وظیفه است.ممکن است خواب‌بیننده در بیداری نسبت به موضوع ...

مرسی قلبممم مرسی  عشقم