2777
2789
عنوان

همه دخترا خیلی خوشگل شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 79 پست
عه عملی پیدا کردم😂بت بر خورد چرا

عملم بد شده؟ تا جایی که ما میدونستیم پولدارا عمل میکنن 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا من واقعیت رو گفتم مگه میتونم بگم اره همه خوشکلندر ضمن عزیزم من به خودم ایمان دارم تو زیبایی ...

😂😂😂😂بیچاره دخترای ایران اصلا تورو جدی نمیگیرن

اسم این بیماریتو اعتماد بنفس نزار برو دنبال درمان

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

وای چقد عملیا فشاری شدن😂

والا بیشتر از همه تو فشاری شدی عملیا با پول تو رفتن عمل کردن؟ یا اونا خوشگل شدن تو دیگه به چشم نمیای؟😂

والا بیشتر از همه تو فشاری شدی عملیا با پول تو رفتن عمل کردن؟ یا اونا خوشگل شدن تو دیگه به چشم نمیای ...

بنده خدا قیافه عملیا خزه همه چونه ها تیز گونه ها درشت لبا گنده شبیه هم هستن 

بهشون میگن قیافه کرجی پلنگی😭😂

بنده خدا قیافه عملیا خزه همه چونه ها تیز گونه ها درشت لبا گنده شبیه هم هستن بهشون میگن قیافه کرجی پل ...

نه الان متین ستوده خزه؟ عمل جای خوب در حد نیاز معجزه میکنه اصلا هم شبیه هم نیستن 

شما از جای دیگری بهت فشار اومده گویا کسی شمارو جدی نمیگیره فک میکنید بخاطر حضور اوناست حتی اون پلنگ هاهم خواستنی تر از شماس

بله همه زیبان

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مسافرت یبار تو هتل یه دختری دیدم عروسک بود چقد نازز من همینکه از عوارضی شهرمون رد که میشم عین کارتن ...

منم همینطکرم چرا واقعا؟؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم