دیروز بابای نامزدم زنگ زد سرم دادزد بهم گفت اگه شما جشن عقد نگیرین منم عروسی نمیگیرم،درحالیکه فقط۳روز به عقدمون مونده و ماهم ازاول گفته بودیم جشن نمیگیریم،بهم میگه چراحلقه طلاسفیدگرفتی چرا آینه شمعدون گرفتی وقتی توی محضربود، تاقبلش بهم میگفت توجای دخترمی منم تابحال جزمحبت و احترام کاری نکردم،نامزدمم حرفی ازاین مسائل بهم نزده بود، ولی ازروز اول که تحقیق کرده بودیم بهمون گفته بودن مادر پسره حرف اول رو توی خونشون میزنه،مطمئنم همه چیز زیر سر اونه چون همون روز که خریدحلقه رفته بودیم مادره بهم گفت اگه طلای زرد برمیداشتی وزنش سنگینتر میشد.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
وقتی با نامزدم بیرونم مادرش زنگ میزنه میگه بیا برو برام خرید کن اونم تابع مادرشه وقتی باهم بریم بیرون مادره بدون اینکه بهم تعارف کنه میره جلو می شینه،نامزدم ازدیروز تاحالا بهم زنگ نزده چون من دیگه جواب تلفن پدرومادرشو ندادم لابد اونام قدغن کردن بهم زنگ بزنه
از حالا داد میزنه بعد میخواد چی کنه؟یه مقدار چالش طبیعیه ولی داد و بیداد؟ اگه مطمینی بی احترامی بوده عقب نشینی کن یا واکنش نشون بده یا مشاوره کن
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله