2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه میدونم ازم متنفری الکی نمیخواد نقش بازی کنی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 76 پست
اتفاقا خیلی سخته اصلا هیچ کارش به چشمم نمیاد  یبار یه جایی بهم گفتن برات طلسم سیاهی گرفتن ولی ...

عزیزم قدرشوهرتوبدون شوهرمنوببینی دست بزن داره بدترین فوشارومیده خداشاهده هیچ پولی نمیده ماه به ماه روی میوه نمی بینیم من که هیچی بیچاره بچه هام دخترم ۳ماه پیش گفتن بابامیشه هندوانه بخری بیچاره ازگفتنش هم خجالت کشیدنگوطلاق میگرفتی که نمیتونستم الان هم نمیتونم چاره ندارم هرچی ازبدیهاش بگم کم گفتم ۳۰ساله داره درحق منوبچه هاظلم میکنه ۲۰ساله سرکارنمیره ارث بهش رسیدخونه مغازه اجاره داده پولشومیگیره یک ریال به مانمیده اگه سرکارمیرفت سرمارومی بریدعزیزم هرچی ازبدیاش بگم کم گفتم سرتودردنیارم قدرشوهرتوبدون اگه ازش ناراحتی داری فراموش کن بهش محبت ببخشیدطولانی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قدرشوهرتوبدون شوهرمنوببینی دست بزن داره بدترین فوشارومیده خداشاهده هیچ پولی نمیده ماه به ماه ر ...

عزیز دلمی 😔

چقدر ناراحت شدم برات گلم مردک بی رگ 😞

غلط کرده پول نمیده وظیفشه فردا خدای نکرده سو تغذیه و پوکی استخوان میگیری 

چاره ای جز فراموشی ندارم گلم 

من الان چند ماهی میشه زیاد عصبی اش نکردم دست بزن کنار گذاشته 

عزیز دلمی 😔 چقدر ناراحت شدم برات گلم مردک بی رگ 😞 غلط کرده پول نمیده وظیفشه فردا خدای نکرده سو ت ...

عزیزم ببخش که ناراحتت کردم این وقتی بدی میکنه مارومیزنه انرژی میگیره حالش خوب میشه ازدندون دردبه خودم میپیچم میگه دردکشیدنتودوس دارم ایناذره ی ازدریایه بدیاشه این گفتم تابدونی ظالمایی هست که خداقسمت هیچ بندش نکنه

شوهرم فقط قصد تخریب اعتماد به نفس منو داره با کاراش ذلیل شده منو دوست داره 

عزیزم با این تفاسیر دلت میخواد چکار کنی 

اون خودش میدونه چکار کرده که تو رو از خودشه زده کرده 

قصد جدایی که نداری

اگر قصد داری زندگیتو بسازی و قشنگترش کنی 

گاهی ول کن گذشته رو 

الان کاری کن عاشقتر باشه و توام بتونی به خواسته هات برسی 

من بخاطر فشار عصبی که تو این زندگی بهم وارد شد بیماری قلبی گرفتم تا آخر عمر باید دارو مصرف کنم تا مر ...

عریزم شوهرتون فوبیای از دست دادن داره 

این باید درمان بشه وگرنه تا اخر عمر هردو درگیر هستید

طلاقی در کار نیس چون دوست داره و میترسه از دستت بده

بهاطر همین از همه جا دورت میکنه

خوب تا بخواد اون خوب بشه من تبدیل میشم به یه آدم بدتر از خودش  من خیلی سختمه نیازمو باهاش مطرح ...

خب عزیزم همراه با همسرتون شما هم باید درمان بشید

اینکه خواسته هاتونو ب همسرتون بگید بد نیس،عیب نیس،خوار و حقیر شدن نیس،اونم مرده دلش میخواد کاری کنه واسه همسرش،دوس داره قدرت مرد بودنشو تو براورده کردن خواسته های همسرش نشون بده

بنظرم دارید بی انصافی میکنید در حق ایشون بهتره یطرفه ب قاضی نریم.مثلا الان ازش چیزی نخواستین ولی ببین اون خودش با خودش ب نتیجه رسیده ک شما قید خیلی چیزارو زدید.عزیزم من اصلا اهل نصیحت نیستم ولی حداقل ۱۲ سال بیشتر از شما با مرد جماعت سر و کله زدم 

یکم برگرد به عقب خودتو سبک سنگین کن،و درمان هردوتونو شروع کنید حداقل اون نمیاد شما شروع کن مطمعنم خیلی چیزا تغییر میکنه

فکر نکنم الان دخترم 6 سالشه بعد دخترم اینطوری شد

شاید توجه بیش از حد شما ب بچه باعث شده ازش دور بشید و احساس طرد شدگی میکنه،کمبود توجه و محبت پیدا کرده 

قبل از بچه اینجوری نبوده،پس این خیای علامت سوال بزرگیه ک بعد از اومدن بچه چ اتفاقی افتاده ک نادیده گرفته شده و نتیجه ش شده ی مرد با عزت نفس پایین ک دوس داره زنش فقط بهش بگه چشم ک با اینکار یکم از عزت نفسش برگردع

عزیزم با این تفاسیر دلت میخواد چکار کنی  اون خودش میدونه چکار کرده که تو رو از خودشه زده کرده& ...

فعلا راستش دلم میخواد چند روز برم یه جایی نبینمش ذهنم خسته شده از گیر دادنای بیخودش 

اگه انقدر از من نمیپرسید دوستم داری ؟ من این انقدر حساس نمیشدم 

فعلا باید باهاش بسازم یکم سرش خلوت تر بشه تو کارش نوبت میگیرم ببرم مشاوره 

عریزم شوهرتون فوبیای از دست دادن داره  این باید درمان بشه وگرنه تا اخر عمر هردو درگیر هستید ط ...

بله میدونم پدرش تو بغل خودش جون داده 

برادرجوونش هم همینطور 

الان مشغله کاریش زیاده یکم سرش خلوت بشه حتما میبرمش 

خب عزیزم همراه با همسرتون شما هم باید درمان بشید اینکه خواسته هاتونو ب همسرتون بگید بد نیس،عیب نیس، ...

میدونید خیلی منو تحقیر کرده با کاراش 

اگه خواسته هاشو دوستانه مطرح میکرد من همه رو با دستور میگه دوست داره منم اجرا کنم 

کلا منو با کلماتی مثل سرکش و افسار گسیخته خطاب میکنه حس حیوون بودن بهم دست میده 

تو دعوا میگه آدمت میکنم تو دعوا همه چیو ازم میگیره میگه برو اتاق انگار من بچه اش هستم و باید توسط این تربیت بشم 

حق قهر کردن ندارم اصلا 

منم یسری ایرادات دارم ولی اگه شوهرم یخورده حمایتم میکرد و انقدر بهونه بنی اسرایئلی نمیگرفت من واقعا عاشقش بودم یه زمانی

شاید توجه بیش از حد شما ب بچه باعث شده ازش دور بشید و احساس طرد شدگی میکنه،کمبود توجه و محبت پیدا کر ...

نه به اون صورت ولی بچه انرژی آدم میگیره و همیشه  ادم نمیتونه تو فاز نامزدی بمونه و شرایط تغییر میکنه 

کلا من خیلی سریع چند ماه بعد عروسی باردار شدم