2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه میدونم ازم متنفری الکی نمیخواد نقش بازی کنی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 76 پست
خب دوست نداره کسی غیر خودش دوست داشته باشه بعدم اینکه مشتاق نیاز هات برطرف کنه برای اینه ک دوست دار ...

من از این حس بدم میاد 

دوست ندارم وابسته باشم حس ذلیلی بهم دست میده 

روم نمیشه ازش درخواستی بکنم یا چیزی بخوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستیتش شوهر منم اوایل یه شوخی مسخره داشت من بدم میومد ولی بنظر خودش بامزه بود بهم میگفت قراره 8تا ز ...

اوه یبار دعوای بدی داشتیم حالم خیلی بد بود  من تصمیم گرفتم با یکی از دوستام برم مسافرت یک روزه  گفت بری از خونه یکی میارم خونه فکر کردی زن قحطه 

منم گفتم اتفاقا مردم قحط نیست 

نزدیک بود خودمو به کشتن بدم 

لباس زیرم تو حیاط پهن کنم غوغا میکنه روش ده تا لباس میندازه 

خودم 25 شوهرم 33 تحقیر های زیادی که تو بچگی توسط چند نفر شده 

خب معلومه ک شما باید جای خیلی ادمارو براس جبران کنی☹️

خیلییی سخته میدونم با تمام وجود درکتون میکنم ولی باید یجا استارت خوب شدنشو بزنین،ممکنه خیلی زمان ببره،ممکنه شکست بخوری ولیییی باید پاشی و ادامه بدی

بنظرم اولین کار اینه ک برگردی ب اتاق خوابت اروم اروم

شروع کن بهش قدرت بدی چون تحقیر شده و دلش میخواد الان با یسری کارها بدنیا ثابت کنه ک قدرت داره

از چیزای کوچیک شروع کن،ازش بخواه تا واست ی کاری کنه و بعدم بگو فقط تو میتونستی....

تحقیرش نگن اصلاااااا

با پنبه سر ببر،اهسته و پیوسته

بزار خیالش راحت بشه ک کنارشی

خب معلومه ک شما باید جای خیلی ادمارو براس جبران کنی☹️ خیلییی سخته میدونم با تمام وجود درکتون میکنم ...

خوب تا بخواد اون خوب بشه من تبدیل میشم به یه آدم بدتر از خودش 

من خیلی سختمه نیازمو باهاش مطرح کنم 

از اول مستقل بودم حتی خونه پدرم هم شاغل بودم درامد داشتم 

دوست ندارم ازش چیزی بخوام 

وقتی ازش چیزی بخوام اونم در عوض چیزایی میخواد که انجامشون برای من خیلی سخته 

در عوض چیزی ازش نمیخوام 

ممنون عزیزم مطالبت بسیار کارآمد بود بله دقیقا همینه  من خسته شدم از تایید زیادش  خودش به ...

قربونت عزيزم انشاله كه خوشبخت و شاد باشي ، فقط مشاوره ميرين با هم برين مسائلتون رو مطرح كنين 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
خب معلومه ک شما باید جای خیلی ادمارو براس جبران کنی☹️ خیلییی سخته میدونم با تمام وجود درکتون میکنم ...

من بخاطر فشار عصبی که تو این زندگی بهم وارد شد بیماری قلبی گرفتم تا آخر عمر باید دارو مصرف کنم تا مرز سکته هم رفتم 

ولی اون از مواضعش عقب نکشید این چه دوست داشتنیه آخه 

من ازش چیزی نمیخوام فقط میخوام بهم اعتماد به نفس بده 

من حتی دروغین این مارو براش کردم اون حتی به دروغ هم این کارو نکرده 

منو برای مدل لباس خواستن که اگه ادامه میدادم اینده خوبی داشت  نذاشت برم به عنوان مدل میکاپ خواستن درامدش خوب بود نذاشت برم 

خواستم برم ادامه تحصیل بدم مانع شد 

خواستم معلمی رو ادامه بدم گفت نمیخواد 

خودم دیگه هیچی ندارم 

قربونت عزيزم انشاله كه خوشبخت و شاد باشي ، فقط مشاوره ميرين با هم برين مسائلتون رو مطرح كنين 

ممنون حتما تلاشمو میکنم 

فعلا که غرق کارشه تا میگم میگه من وقت 

این سوسول بازیارو ندارم

خب یعنی ازدواجت زوری بوده؟

قبلا یه نفر ذیگه ای رودوست داشتی؟ذهنت پیش اونه؟

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
خب یعنی ازدواجت زوری بوده؟ قبلا یه نفر ذیگه ای رودوست داشتی؟ذهنت پیش اونه؟

نه زوری نبود 

من با یکی قول و قرار گذاشتیم برای ازدواج جور نشد الان هر دو ازدواج کردیم 

ولی من اصلا اسم اونو نیاوردم ولی یکی از اقوام فضول ماجرا بهش گفته بود 

که کمی ناراحت شد ولی چیزی نگفت منم چیزی نگفتم 

اوایل خیلی دوستش داشتم به مرور این حس به وجود آمد

نه زوری نبود  من با یکی قول و قرار گذاشتیم برای ازدواج جور نشد الان هر دو ازدواج کردیم  ...

فقط میتونم بگم تلقین نکن بخودت این حسو 

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
خودش این حسو انداخت تو جونم 

کاش متوجه شه که داره با این رفتارش تورو از خودش دور میکنه