2777
2789
عنوان

خانومای مطلقه و متاهل باتجربه بیان لطفا 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 69 پست
اخه من قیافم و رفتارم از سنم کمتره خودشم اول منو دید گفت دروغ میگی ۲۴ ۲۵ سالته خیلیا میگن .... بعد ا ...

منم مثل شما تازه من ازت بزرگتر هم هستم اینم بگم😬

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

وا از کجا میدونید نظر میدید میگه دوسش داره شایدم همین عشق باعث بشه بعدا وضع مالیش خوب بشه کارش ارتقا ...

از کجا میدونم؟ خوب داره میگه دیگه 

یکی مطلقه یکی بدون تجربه زندگی مشترک 

اختلاف سنی معکوس

این دوتا هر کدوم قابلیت از هم پاشیدن زندگی رو به تنهایی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من قیافم و رفتارم از سنم کمتره خودشم اول منو دید گفت دروغ میگی ۲۴ ۲۵ سالته خیلیا میگن .... بعد ا ...

من از همسرم ۶ سال بزرگترم 

قیافم کوچیکتر میزنه حتی اخلاقم یه کودک درون دارم که همه فکر میکنن ما حداقل هم سن هستیم یا کوچیکترم تا حالا نشده کسی بگه شوهرت کوچیکتر میزنه خیلی خوشحالم که شوهر جوون دارم و عاشقانه منو میپرسته 

منم مثله شما یکبار ازدواج ناموفق داشتم و همسر دومم مجرد و سه ماه از من کوچیکتر....الان بعد ۱۲ سال اح ...

عزیزم من از همسرم دو سال بزرگترم و تو سن خیلی کم تو 20 سالگی ازدواج کردیم بدون هیچی

الان 18 سال میگذره و همه چی داریم در حد عالی خداروشکر 

هیچ ربطی نداره که کوچیکتر باشه نتونه بدست بیاره

شوهرم 38 سالشه خونه و کارخونه و ماشین خارجی چند تا داره. هیچکسم جز خدا کمک نکرد

ببخشید اینو میگم . ولی بعید میدونم از تجربه جدایت درس گرفته باشی ، با حقوق ۸ تومن و یه پراید میخوای ...

نه قضاوت نکن گلم ... من جذب ادب و احترام و پاک بودنش شدم .. البته ک پول و سن و خانواده ها هم مهمن ..

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴
من از همسرم ۶ سال بزرگترم  قیافم کوچیکتر میزنه حتی اخلاقم یه کودک درون دارم که همه فکر میکنن م ...

من دوسال بزرگترم ولی همه فکر میکنن خیلی کوچیکترم. به هر کی گفتم فکر کرد دارم سر به سرش میذارم. حالا شوهرمم بی بی فیسه ولی همینکه من ریز نقشم و وزنم همیشه رو  فرم بوده خیلی تاثیر گذار بود

عزیزم من از همسرم دو سال بزرگترم و تو سن خیلی کم تو 20 سالگی ازدواج کردیم بدون هیچی الان 18 سال میگ ...

خدارو شکر. انشاله خدا بهتون سلامتی بده و مالتون بیشتر بشه....منم تجربه خودمو گفتم گلم ......بله همه مثله هم نیستن

بحث گناه نیست. صحبت روانشناس ها رو گوش کن در مورد سنخیت و تجربه زندگی

باشه عزیزم تو راست میگی 

من الان ۹ ساله با یه پسر مجرد کوچیکتر از خودم ازدواج کردم یه دختر هم از ازدواج قبلیم دارم که کلا پیش ما زندگی میکنه تا الان مشکلی نداشتیم و زندگیمون موفق بوده لطفا اینقدر حرف روانشناسی و سنخیت رو نزنید همه اینا احتماله واسه همه درست نیست 

این خانم یه سوال پرسید شما کلا نظر دادی که اصلا 

تو مگه اخلاقیات جفتشون رو دیدی یا میشناسی نظر میدی 

داره میگه دوسش دارم حالا یه تجربه طلاق داره تازه پخته تر هم هست تو زندگیش سعی میکنه تو این زندگیش اشتباه نکنه اتفاقا موفق تره 

بیخیال بابا حالا این فکر کنم بچه نداره برا من بچه هم دارم  تازه میگه تو بلد نیستی اذیتش میکنی😐

اره من بچه ندارم ... اخه هنوز خانوادش نمیدونن ... میگم نکنه خانوادش بفهمن اذیت کنن ... واقعا تحمل زخم زبون و متلک ندارم ... 

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴
اره من بچه ندارم ... اخه هنوز خانوادش نمیدونن ... میگم نکنه خانوادش بفهمن اذیت کنن ... واقعا تحمل زخ ...

خانواده همسرم تا حالا دراین باره بمن چیزی نگفتن...بستگی به پسره داره اگه همون اول سفت و سخت واسته هیچکس جرات نمیکنه حرفی بزنه...آخه گناه که نکردی نتونستی زندگی کنی خیلی ببخشید هرزه گی کع نکردی 

باشه عزیزم تو راست میگی  من الان ۹ ساله با یه پسر مجرد کوچیکتر از خودم ازدواج کردم یه دختر هم ...

بعضیا میگن مثلا من الان ۳۰ سالمه برم با مرد ۴۵ ساله پولدار ازدواج کنم ... تجربه ارتباط یکی دوروزه داشتم فقط ب فکر شهوتن بعد اخلاقشون سرده یه جوری هستن کلا البته بلانسبت خیلیا ... واقعا گیر کردم بین علاقه و پسر همسن یا مرد سن بالا و پولدار ...بعد اینم بگم خانوادش نمیدونن هنوز ...

خانواده همسرم تا حالا دراین باره بمن چیزی نگفتن...بستگی به پسره داره اگه همون اول سفت و سخت واسته هی ...

افرین دقیقا ...‌. متاسفانه خیلیا درک این موضوعو ندارن 🥺