2777
2789
عنوان

خانومای مطلقه و متاهل باتجربه بیان لطفا 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 69 پست
افرین دقیقا ...‌. متاسفانه خیلیا درک این موضوعو ندارن 🥺  

انشاله که خوشبخت میشی عزیزممم....نگران حرف مردم نباش مردم زیاد حرف میزنن....زوم کن رو پسره تا بهتر بشناسیش

بعضیا میگن مثلا من الان ۳۰ سالمه برم با مرد ۴۵ ساله پولدار ازدواج کنم ... تجربه ارتباط یکی دوروزه دا ...

ببین مرد مسن نفسش پیرت میکنه همه چی به پول نیست که 

ولی پسر جوون جوونتر میکنه 

اینو ثابت شده اس وقتی با پسر جوون رابطه داشته باشی جوون میمونی 

ولی مرد مسن پیرت میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط شما مثل خانواده ماست، داداشم دست خالی عاشق خانم مطلقه شده ، صرفا نه بخاطر مطلقه بودن بخاطر سنش ...

ولی من نظر مادر پدرش خیلی برام مهمه ... چون ادم بدی نیستم توو زندگی اولم خیلییییی عذاب کشیدم دیگه نمیخوام حرف پشتم باشه ... هرچی میگم گوش نمیده میگه انتخابم تویی پا انتخابم وایمیسم تلاش میکنم همه چیو درست میکنم .... نمیدونم واقعا گیر کردم ...

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴
ببین مرد مسن نفسش پیرت میکنه همه چی به پول نیست که  ولی پسر جوون جوونتر میکنه  اینو ثابت ...

افرین دقیقا ادم انرژی منفی میگیره افسرده میشه انگار میخوای خفه بشی ... ولی وقتی با این اقای جوونم مثلا میرم بیرون اعتماد ب نفسم پایینه همش حس میکنم بچمه ... همش حس میکنم سنم بره بالاتر میره سراغ یه دختر جوونتر و خوشکلتر ....

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴
انشاله که خوشبخت میشی عزیزممم....نگران حرف مردم نباش مردم زیاد حرف میزنن....زوم کن رو پسره تا بهتر ب ...

اره دقیقا این خیلی مهم تره عزیزم مرسی

افرین دقیقا ادم انرژی منفی میگیره افسرده میشه انگار میخوای خفه بشی ... ولی وقتی با این اقای جوونم مث ...

قیافش از تو‌ کوچیکتر میزنه ؟ 

ببین من یه دوست دارم ۱۰ سال از من کوچیکتره وقتی بیرون میریم یا اینکه حالا جایی که نمیشناسن ما رو تازه اشنا میشن میفهمن از من کوچیکتره تعجب میکنن میگن چرا اینقدر قیافش بیشتر از تو میزنه 

شوهرم یه دوستی داره با خانمی ازدواج کرده ۲ سال از خودش کوچیکتره ولی توی هر جمعی که میان همه میگن وای زنه بزرگتر اینقدر داغونن و به خودشون نمیرسن 

قیافش از تو‌ کوچیکتر میزنه ؟  ببین من یه دوست دارم ۱۰ سال از من کوچیکتره وقتی بیرون میریم یا ا ...

اره واقعا اینم مهمه ... نه قیافش و تیپش اصلا مشخص نمیکنه ک کوچیکتره یا مثلا خیلی بزرگتره معمولیه انگار حتی من ۲سال ازش کوچیکترم...ولی لامصب از بس میگن زن زود شکسته میشه مرد همونجوری جوون میمونه ادمو اذیت میکنن ...ولی بخدا خواهر خودم ۲ ۳سال از شوهرش کوچیتره یه بچه هم دارن مشکلات مالی هم زیاد دارن ولی انگار ۵سال از شوهرش کوچیکتره ....

با اجازه تاپیکو قفل میکنم بحث و سوتفاهم پیش نیاد ... ممنونم ک وقت گذاشتید نظر دادید .. 😍😍😍🌸🌸