2777
2789
عنوان

خانومای مطلقه و متاهل باتجربه بیان لطفا 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 69 پست
دقیقا درسته منم از اینکه سنش کمه ترس دارم

مآل من ۳ سال کوچیکه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

پسره بدون فشار خانواده الان خوبه.مشکلات بعدی رو هم درنظر بگیر مخالفت خانواده ومیزان کنترلشون رو پسره خیلی مهمه.بی پولی خودش عامل سردیه.هشت تومن هم فکرنکنم کفاف یه زندگی دونفره رو بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول از همه ببین خانواده اش هم با این موضوع جدایی شما مشکلی نداشته باشن چون خدایی نکرده بعداً اذیتت میکنن  ۶الی ۴ماه باهم رفتو آمد کنید صحبت کنید تا اخلاق همدیگه دستتون بیاد بعد اینکه کاملا مطمن شدی تصمیم جدی بگیر

چند ماه آشنا شو باهاش حدودا شش ماه بیرون برو خرج کردنش وببین منظورم پوشش تو هر بار اومدن سفارش غذا یا حرف زدنش راجب مخارج چه جوریه ... بعدشم حتما با خانوادش مشارکت داشته باش ببین از اینایی هستن که بکوبن تو سر طرف که تو فلان مشکل و داشتی ما اومدی سراغت یا نه با همچین آدمایی تا آخر عمرت دل شکسته زندگی می‌کنی و بچت هم همون حرف ارو یاد میگیره بارت می‌کنه حواست وجمع کن سطح شعور مهم اگه نکن تا آخر عمر هم نمیگن دعوا هم بشه شعورشون میرسه که طرف یه بار جدا شده آدمه کثیف که نیست ممکنه همه اشتباه کنن (لطفاً ناراحت نشو از حرف هام جدی بگیر این مسئله رو) بعدشم اجازه بده پسر خودشو جمع و جور کن بعد ازدواج کن حتما گوش کن ببین خونه بتونه بخره خوبه هر چند کوچیک و پایین شهر 

ببخشید اینو میگم . ولی بعید میدونم از تجربه جدایت درس گرفته باشی ، با حقوق ۸ تومن و یه پراید میخوای از چاله در بیای بیفتی تو‌چاه فقط چون مجرده و کوچیکتره؟ بعدا یا باید بری مستاجری ، یا بغل ننه اش  بشینی وسرکوفت بشنویی

حرفی ندارم .

شب خوش🌷

اخلاق و ایمانش خوبه؟

اره خیلی بامحبته احترام میزاره ایمانشم خوبه پسر باوجدانیه نامرد نیست اذیت و ازاری نداره چ روحی چ جسمی

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴
اره خیلی بامحبته احترام میزاره ایمانشم خوبه پسر باوجدانیه نامرد نیست اذیت و ازاری نداره چ روحی چ جسم ...

به نظرم یه مدت بمونید جمع کنید بعد برید سرخانه خودتون 

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

۲ سال چیزی نیست اینقدر اعتماد به نفست پایین نباشه سن یه عدده 

اخه من قیافم و رفتارم از سنم کمتره خودشم اول منو دید گفت دروغ میگی ۲۴ ۲۵ سالته خیلیا میگن .... بعد اخه اونم اخلاقش مث پسر بچه ها نیس ... حرفت درسته واقعا

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴
نه اصلا  شما هیچ سنخیتی با هم ندارین خیلی به مشکل خواهید خورد

وا از کجا میدونید نظر میدید میگه دوسش داره شایدم همین عشق باعث بشه بعدا وضع مالیش خوب بشه کارش ارتقا پیدا کنه همه یجور نمیمونن که 

دقیقا درسته منم از اینکه سنش کمه ترس دارم

منم مثله شما یکبار ازدواج ناموفق داشتم و همسر دومم مجرد و سه ماه از من کوچیکتر....الان بعد ۱۲ سال احساس میکنم خیلی نسبت به همسرم پیرتر هستم و اون خیلی جوون حالا هنوز به ۴۰ نرسیده....دوم اینکه من خیلی تو زندگی اول سختی کشیدم و هیچی نداشتم و وقتی دوباره ازدواج کردم اشتباه من این بود که فکر میکردم پول مهم نیست فقط اخلاق داشته باشه و تا الان کع از زندگی اول و دومم تقریبا ۲۰ ساله میگذره همچنان دنبال جمع کردن پول هستم و نتونستم یک روز راحت و اونطوری که دلم میخواد زندگی کنم....از خوبی‌اش هم بگم که همسرم خیلی هوامو داره و خانوادش جرات ندارن به من تو بگن.....

اگه عقل الان داشتم با یه آقای تقریبا ۴۵ ساله که دستش به دهنش برسه حداقل من دیگه بفکر جمع کردن و پس انداز نباشم ازدواج میکردم