2777
2789

یه خواستگار دارم ۲ سال از خودم کوچیکتره .. من ۳۰ سالمه .. یه بار طلاق گرفتم ولی اون کلا مجرد بوده .‌. وضع مالیش خوب نیست فقط یه کار ثابت داره با درامد حدود ۸تومن و یه پراید .. همین ... ولی خیلی دوسم داره قشنگ مشخصه علاقش واقعیه از رو هوس و بچه بازی نیست ... ولی من یه بار شکست خوردم پشتوانه مالی هم ندارم وضع مالی برام مهمه خیلی سختی کشیدم اما احترام و علاقه هم خیلی مهمه ... منم بهش علاقه دارم پسر باادبیه .‌. ب نظرتون چیکار کنم ؟ 🤦🏻🤦🏻🥺

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شرایطم مثل شما بود الان خوبه

خانواده پسر اذیت نمیکنن ؟ سرکوفت نمیزنن؟

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴

ی مدت باهم باشین فعلا زود اقدام ب ازدواج نکنین ..بزارین چال و چوله اخلاق هم دستتون بیاد شاید کات کردین

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اول باید نظر خانواده ها رو بدونی که مهمه بعداً دچار مشکل میشی  دوم اینکه واقعا پول مهمه

اره واقعا

ی مدت اشنا شید تو این دوران روش کار کن ک اگه اوکی شدین خودتم سرکار بری و زندگیتونو بسازید

من پیرم در اومده اینقد کار کردم 🥺🥺