2777
2789
عنوان

خانومای مطلقه و متاهل باتجربه بیان لطفا 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 69 پست

میگی مالی مهمه مالی حرف اول و الان میزنه...

زنش بشی سختی بکشی عاشقی از یادت میره

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون بهتر میدونید دیگه ماشالله عاقلید  با تجربه و یکبار ازدواج ناموفق  حتما حواستو جمع کن 

نظرمن اول از همه سعی کن با کوچک تر از خودت ازدواج نکنی 

.....تا با طرف زندگی نکنی نمیتونی بفهمی چه خصوصیات و اخلاقی داره ....

میگی مالی مهمه مالی حرف اول و الان میزنه... زنش بشی سختی بکشی عاشقی از یادت میره

افرین دقیقا منم خیلی سختی کشیدم

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴

اگر خونوادش هم در جریان باشن شاید اکی باشه

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

من اطرافم دیدم و بیشتر ثابت شده که خانوم بزرگ تر باشه زیاد ازدواج موفقی نمیشه شاید بعضیا زندگی خوبی داشته باشن ولی اکثرا خوب نیس و حتی من دیدم که جدا شدن 

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
خودتون بهتر میدونید دیگه ماشالله عاقلید  با تجربه و یکبار ازدواج ناموفق  حتما حواستو جمع ک ...

دقیقا درسته منم از اینکه سنش کمه ترس دارم

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴
خانواده پسر اذیت نمیکنن ؟ سرکوفت نمیزنن؟

شرایط شما مثل خانواده ماست، داداشم دست خالی عاشق خانم مطلقه شده ، صرفا نه بخاطر مطلقه بودن بخاطر سنشون و اینکه دست برادرم خالیه و اینکه خانم ،نطر ما رو نادیده گرفته ، ما کاملااااا مخالفیم 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
افرین دقیقا منم خیلی سختی کشیدم

کسی و انتخاب کن با معیارت همخونی داشته باشه.... خدایی نکرده ب مشکل بخوری طلاق دوم خیلی بهای سنگینتری نسبت ب اولی داره

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️