2777
2789
عنوان

فشار خون بالا با وجود مصرف لوزار

1360 بازدید | 46 پست

سلام عزیزان

من همسرم همش فشار خونش بالا مثلا ۱۸ روی ۱۲ هست.لوزار هم مصرف میکنه روزی دوبار. انواع و اقسام متخصص قلب هم رفته از اسکن تا اکو‌ تخصصی هم انجام داده. ولی هیچ‌ دکتری نفهمیده چرا اینطوره. شما تجربه ای دارید در این خصوص

مواد غذایی رو رعایت کردید ؟

بعضی خوراکیها  فشاررو بالا میبرن .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهشا کلیه هاشو چک کنید مادر من بخاطر فشار خونی ک چندین سال درست حسابی کنترل نشده بود نارسایی مزمن کلیه داره و خیلی اذیت میشه وقتی ام با لوزارتان فشار پتیین نمیاد باید قرص عوض بشه اکثرا هم فشار منشا عصبی د استرسی داره کدوم شهری؟

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
خواهشا کلیه هاشو چک کنید مادر من بخاطر فشار خونی ک چندین سال درست حسابی کنترل نشده بود نارسایی مزمن ...

عزیزم میشه بگید چی برای نهار و شام درس میکنید برای نارسایی کلیه . ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خواهشا کلیه هاشو چک کنید مادر من بخاطر فشار خونی ک چندین سال درست حسابی کنترل نشده بود نارسایی مزمن ...

عزیزم رشت هستیم.ممنونم از توضیحات خوبتون.بله حتما. کلیه هاش یعنی مشکل داره؟

اتفاقا توی آزمایش اخیرش دفع پروتئین دیده شده😭

فکر کردن و حرص و جوش و عصبانیت و حتی گاهی رژیم های غذایی هم فشار رو بالا میبرن .

جاریم فشار خون داره .  آب ماست میخوره . نه دوغ .‌ماست محلی .  و سیر  خام . اینطوری فشارشو کنترل میکنه .

من خودم ماست و سیر بخورم فشارم میاد روی ۹ .

اتفاقا توی آزمایش اخیرش دفع پروتئین دیده شده😭

پس گوشت و تخم مرغ وچیزایی که پروتیین دارن  استفاده نکنه یه مدت ‌.  

عزیزم رشت هستیم.ممنونم از توضیحات خوبتون.بله حتما. کلیه هاش یعنی مشکل داره؟

نه فشارخونی ک کنترل نشه باعث اختلال عملکرد کلیه میشه و اگه دیر متوجهش بشی کلیه ها رو تا مرز نابودی میبره حتما برید پیش ی متخصص خوب ک داروهای قوی تر بده فشار کنترل بشه اگه شوهرتون مشگپکل تغذیه و قلب و ... نداره ب احتمال زیاد بخاطر اعصاب و استرس اینطور شده اما قرص مناسب بخوره فشار کنترل میشه 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام