2777
2789
عنوان

فشار خون بالا با وجود مصرف لوزار

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص دیگه باید بهشون بدن ب جز لوزار .یا طریقه مصرفش و تغییر باید بده ک اون قرص اثر کنه و فشار کنترل ش ...

نمیدونم چرا دکترا عوض نمیکنن قرصشو. باید بره تهران دیگه. توی رشت همه دکترا رو‌رفتیم

عزیزم میشه بگید چی برای نهار و شام درس میکنید برای نارسایی کلیه . ؟ 

تحت نظر متخصص تغدیه اس نمک و گوشت قرمز ک کاملا حذف شده گوشت مرغ یا بوقلمون میتونه بخوره برنج بصورت ساده یا باقالی پلو ماهی در صورتی ک فسفر بالا نباشه تو آزمایش 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
تحت نظر متخصص تغدیه اس نمک و گوشت قرمز ک کاملا حذف شده گوشت مرغ یا بوقلمون میتونه بخوره برنج بصورت س ...

گوشت مرغ   سینه و ران و ... فرق داره .

نگاه کن در نت .  همه قسمتها رو نباید بخوره .

فکر کنم فقط سینه مرغ یا ران مرغ بخور . یکی از این دوتارو ..حبوبات  هم نه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

گوشت مرغ   سینه و ران و ... فرق داره . نگاه کن در نت .  همه قسمتها رو نباید بخوره . فکر ...

میگم ک عزیزم متخصص تغذیه براش رژیم تعیین میکنه پرینت میگیره طبق اون پیش میره

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
میگم ک عزیزم متخصص تغذیه براش رژیم تعیین میکنه پرینت میگیره طبق اون پیش میره

مرسی عزیزم 🙏

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مرسی عزیزم 🙏

خواهش گلم ...راستی بجز نمک و گوشت قرمز ک اکیدا ممنوعه برای همیشه  همه چیزایی ک محدودیت داره مصرفشون وقتی فاکتورهایی مثه پتاسیم ، فسفر و ...توی آزمایش هاش نرمال میشه ب میزان کم اجازه مصرف میدن بهش شما بیمار کلیوی دارید ؟

خواهش گلم ...راستی بجز نمک و گوشت قرمز ک اکیدا ممنوعه برای همیشه  همه چیزایی ک محدودیت داره مصر ...

اره . نارسایی کلیه . از همین فشار خون بالا اومد .‌

حالا موندیم چی درس کنیم بخورن  برای نهار شام ..هر جی درس کنیم یا پروتیینش بالاس ‌ یا فشار رو میبره بالا . یا برای معدش ضرر داره