2777
2789
عنوان

من بیام با پوشک بچم ک توش💩 پز بدم؟! عجب کاربرایی پیدا میشن!

| مشاهده متن کامل بحث + 2830 بازدید | 147 پست
چه مودب..........مادرنمونه

بیا برو بابا

برای تو و امثال تو سلیطه م اوکی؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
هر پوشکی زدم جوش های قرمز درشت ریخت مای بیبی از همشون بهتر بوده تا الان  حتی پمپرز ک تعریفش ...

ولشون کن به اونا چه ربطی داره مثلا من روزی 3 یا 4 تا پوشک میبندم به دخترم اعصاب خودتو خورد نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودتم میگی اشتباه گفتم 20 تا نیست هفته ای 3 تا هست میشه 12 تا

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

منم روزیا پنج بار عوضش میکنم شایدم بیشتر چون پسرم حساسیت داره دایم پاهاش مثل اینکه زبونم لال با اسید بسوزه اذیت میشه مجبورم تازه یه سایز بزرگتر بگیرم که اسهالش بیرون نریزه. این چیزا شخصیه به کسی مربوط نیست که پز دادن نداره والا

یعنی واژنش قرمز میشه جوش میزنه خیلی سوتیه قبل از اینکه جلو مادرشوهرت بگی موضوع تفریح فامیل شی خبردار ...

قرار نیس جزئیات وژان بچمو بریزم جلو شما تا ب دلت بشینه جملم 

کلی گفتم نمکدون /:

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
پس اینم بدون ک واژن توشه به بیرونش بگو کیک یا ناناز 😒

کیک😒

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ولشون کن به اونا چه ربطی داره مثلا من روزی 3 یا 4 تا پوشک میبندم به دخترم اعصاب خودتو خورد نکن

من بچمو روزی 10 بار پوشک میکنم چون بچه منه ناراحتن ک چرا ازشون اجازه نگرفتم!!

عزیزم اینجا همه قشر آدمی هست 

کاربرای ادم حسابی و گل

و کاربرای با خلاهای درونی 

حتی ممکنه از عادی ترین رفتار شما برداشت فخر فروشی کنن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

جاری من روزی ۲ بار عوض می‌کنه صبح و شب 

منم نهایت ۲ساعت طول می‌کشید گاهی تا عوض میکردم مجبور میشدم ۱۰ دقیقه بعد عوض کنم شبا هم بیدار میشدم عوضش میکردم تا بدخواب نشه 

ب توجه مادر بستگی داره و 

خدایا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش .

Pregnancy Ticker

هنودرگیر پوشکی😂😂😂

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
عزیزم خودتم میگی اشتباه گفتم 20 تا نیست هفته ای 3 تا هست میشه 12 تا

بله عزیزم همیشه ک یکی نیست بچه ربات نیست ک کمو بیش میشه

حتی شده 10 تا هم بگیریم اما من بیشترین امارشو گفتم پاره پورم کردن

پس اینم بدون ک واژن توشه به بیرونش بگو کیک یا ناناز 😒

کیک یا ناناااز؟!🥴

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏