2777
2789
عنوان

من بیام با پوشک بچم ک توش💩 پز بدم؟! عجب کاربرایی پیدا میشن!

| مشاهده متن کامل بحث + 2830 بازدید | 147 پست
عزیزم اینجا همه قشر آدمی هست  کاربرای ادم حسابی و گل و کاربرای با خلاهای درونی  حتی ...

اخه پوشک!!!!!!!!!

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
خوبه ب سوراخ دیوارم گیر میدین😂

ی وقت بهش کیک یاد ندی ها  بهتره بگی اندام خصوصی

اخه کییییک🙄🙄🙄

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه پوشک!!!!!!!!!

بله حتی پوشک

دیدم ک میگم.... 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

جاری من روزی ۲ بار عوض می‌کنه صبح و شب  منم نهایت ۲ساعت طول می‌کشید گاهی تا عوض میکردم مجبور م ...

بالا خره یکی پیدا شد درک کنه چی میگم

خوشحالم واسه شعورت عزیزم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

پسر منم پوستش حساسه و ۸ ماهشه

همیشه پوشک بزرگتر می بندم براش، به پاش روغن بادوم میزنم، ملاکم واسه تعویض پوشکش تست حجم پوشکه، بعد از هر پی پی میشورمش، بعد از هر تعویض پوشک یه نیم ساعتی باز میذارمش. اینارو گفتم که بگم اینکارا واسه پوستش خیلی موثر بود شمام امتحان کن

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

ای مادر برای همین به مردم‌گفتی گدا چون روزی ۶ بار عوض میکنن؟

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

خوب بگن . اصن هزارتا حرف بزن . چی میشه مگه . حساس نباش رو‌حرفاشون انقد

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اروم باش  اتفاقی نیفتاده  چرا اینقدر خودتو اذیت می‌کنی  منم ببینم بچه ام حساس مرتب ...

اخه یکی پرید بقیه هم مثل زامبی چون اون پریده بود جو دادن ...

نمیدونی ک چی میگفت طرف میگفت داری با پوشک بچت پز میدی!! خخ

هر کی هر چقدرم بد باشه حقش خیانت نیست این در جواب اون حرف خیانتت 

ولی اینکه میگی تو زندگی شما نیستیم درست شما هم تو زندگی بقیه نیستید که میگید همشون مقصرن ک‌خیانت دیدن 

همجنس خودت گناه دارن حداقل ما زنا که خودمون ب خودمون رحم‌کنیم 

ولی پوشک رو اگه بهت چیز گفتن چیزی نبوده که بخوان‌سرش دعوا کنن خوب می‌کنی که زود ب زود عوض می‌کنی خیر ببینی بچه ی خودت اذیت میشه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
هر پوشکی زدم جوش های قرمز درشت ریخت مای بیبی از همشون بهتر بوده تا الان  حتی پمپرز ک تعریفش ...

انشاالله خوب میشه 

بعد اینکه از پوشک گرفتی شلوار و زیر پوش نخی همیشه براش بخر

اون تیکه راجب خیانتو خیلی بد گفتی 

اصلا نمیدونم قضیه چیه ولی با این طوماری که نوشتی و با طرز برخوردت با کاربرا مشخصه که از اون وحشیای عالمی

پس دوستان متفرق شین😐

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!

حالا کار به اون بیچاره هایی که پول پوشک ندارن کار ندارم واقعا خدا کمکشون کنه اما یکسریا دارن ‌‌و بچشنو با کهنه می‌بندن بجای پوشک بعد از بقیه هم ایراد میگیرن اینا همونایین که دنبال دلال بازی هستن میگن در شهری که همه در آن میلنگند به کسی که درست راه برود میخندن یارو مثلا کلاهبرداری نمیکنه میگن بی عرضست برای خدا نماز میخونه میگن اینا پدر ما رو دروردن طرف کمک می‌کنه میگن ریا کاره طرف شراب نمیخوره زنا نمیکنه میگن بچه مثبته فکر میکنن مثلا خلافکار بودن یا این کار ها افتخار داره و دوست دارن همه مثل خودشون باشن 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد