2777
2789

تا اینجای ماه دوازده تومن خرج کردیم فقطم فعلا مرغ گرفتیم گوشت از قبل داشتیم. چندبارم از بیرون غذا گرفتیم. بقیه ش خرجای روزمره خونه بوده

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم خرج خونمون همون قدره ولی یهو شام بیرون‌میریم تولد میشه و خرید شخصی انجام‌میدیم میشه ۵ تومن

آره مثلا تولد بچه  یا مسافرت یا مهمونی و عروسی خرجمون بالا میشه،اما بازم خداروشکر سفره ما شما و همه پربرکت

چجوری خرج میکنین بعضیاتون مگ🤣 ما دونفریم ماهی ۴ تومن اونم چون هرشب غذا درست میکنم دوتامون میبریم سرکار فرداش اگه نه خیلی کمتر درمیومد تازه اصلا سختی هم نمیدم و میوه  و غذای خوب میخوریم اما اسراف نمیکنم اصلا

البته‌ پول همسرم ولی خرید خودم میوه هفته ایی ۲۰۰ کاهو خیار و گوجه کلا صیفی جات هفته ایی ۳۰۰ چهار ...

اها ببخشید ی موقع شام از بیرون میگیرم 

کبابی ساندویچی چیزی

کلا خرج خونه زیاده 

لبنیات هفته ایی ۲۰۰ مثلا

خواهش میکنم،پسرم بشدت بد غذاست وما اکثراً غذای رستوران یا فست فود میخوریم 

اهان ، خب بله اینطوری هزینه می‌ره بالا... 

البته غذای رستوران و فست فود هم زیادش برای سلامتی مضره 

به من مربوط نمیشه اما برای سلامتی خودتون بهتره که عادات غذاییش رو اصلاح بکنید. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11176509/لطفا-خانمهاي-بالاي-٣٣-٣٤-سال-بيان-اين-نظر-سنجي

استارتر و بقيه لطفا اين نظر سنجي رو شركت كنيد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.