2777
2789
عنوان

خانواده چقدر بعد از جدایی مهمه ؟

222 بازدید | 12 پست

سلام   من تصمیم ب جدایی گرفتم از ماه پیش خونه پدرم هستم 

شوهرم خیلی وابسته خانوادش هست  توضیحاتش زیاده  اینجور بگم که بدون اجازه اونا حتی نمیتونست تا سر خیابون بره  و چند تا اختلاف دیگه هم داشتیم 

الان مامانم کاملا مخالفه ولی مستقیم بیان نمیکنه  میگه  هر چی خودت گفتی  ولی از قدیم گفتن زن و زندگی ، مثلا خیلی کم میریم بیرون چون میترسه همسایه ها ک فامیل هستن بفهمن من اومدم خونه بابام و حرف در بیارن ، بیشتر فکر میکنه  من دوباره میرم سر خونه زندگیم 

پدرمم میگه هنوز فرصت بده و این حرفا ( در حالیکه  من چهار سال تحمل کردم  هزار و یک حرف شنیدم شوهرمم الانم میگه همینی ک هست ، نمیخای بمون خونه بابات ، منظورم اینه حرف ما از فرصت گذشته )

در طول این یک ماه خیلی خسته شدم ، میگم صد رحمت ب زندگی خودم ، از یه سمت دیگه ب کارای شوهرم فکر میکنم  میبینم حتی یک ثانیه هم نمیتونم باهاش زندگی کنم 

یک شب خابشو دیدم  و تقریبا مثل  زندگی واقعی مون بود ، وقتی بیدار شدم گفتم خدایااااا شکرت فقط یک خواب بود 

الانم دو دلم ، میگم برم سر خونه زندگیم  دیگه هم با خانوادم قطع رابطه کنم   واقعا خسته شدم از دخالت ها و اظهار نظرهاشون 

یکی ب سیخ میزنن یکی ب نعل ، الان فهمیدم حرفشون با عملشون یکی نیست 

ایا برگشتن اشتباهه؟؟ 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی شاغل شو کمتر خونه باشی. اینطور که معلومه چه برگردی خونه خودت چه طلاق بگیری پشیمون میشی

شاغل ک هستم 

از همون پشیمونی میترسم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
امکان اینکه با مشاور اوضاع زندگی روبراه بشه نیست؟

فعلا ک من رفتم ، گفته که  شوهرمم بیاد 

درگیر مشاوره هستیم  نمیدونم رفت یا ن

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

عزیزم اگه همسرت درست شدنی هست برگرد ولی نشد به هیچ عنوان برنگرد. حقیقت رو بگم رو ذهن مادرت کار کن اگه به حرف اون هم بشینی بازم باختی . نمیگم‌ بی  احترامی بکنی  و .....اگه نشد طلاق گرفتی بذار بدونن همسایه و فامیل. زندگی تو بیشتر از حرف مردم ارزش داره . قتل که نکردی . فقط اگه زیاد درگیر حرف این و اون باشی بدون از زندگی خوشی نمی‌بینی و فقط باید نمایش و فیلم برا آدما بازی بکنی و هیچ وقت خودت نخواهی بود . پس خوب تصمیم بگیر.