2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم انقدر چرت و پرت به سوالاش جواب دادم که بیچاره گفت : اگه میخواید چند دقیقه زمان بدم فکر کنید ...

وااای..پردازش🤣🤣😂

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

اولین تجربم ۱۳ سالم بود رفته بودیم عروسی‌‌‌. داشتم وسط میرقصیدم یه خانومی اومد بهم گفت چند سالته عزیزم؟ گفتم چطور مگه؟🤨 هی اون گفت همینطوری. هی من گفتم چطور مگه😂😂 آخرشم نگفتم ازبس تخس بودم😑

روز بعدش خواب بودم عصر. خانمه زنگ زده بود که اره پسرمون دخترتونو دید و میگه یا همین یا هیچکس و... مامانم گفت دختر من۱۳ سالشه بچه س. خانومه گفت خب پسر منم ۱۷ سالشه چه اشکالی داره؟😐😐😂😂

به زور مامانم گفت نه نمیشه.

من بیدار شدم گفتم عههه چرا بیدارم نکردید منم بشنوم؟؟😂😂😂😂

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

استرس نداشتم چون دوست بودیم از قبل و همه میدونستن جز پدره خودم و پدرشوهرم 

خیلی راحت جلسه اول همه حرفارو زدیم و فرداشم صیغه شدیم برای خرید و جشن سه ماه بعدشم عقد 

تازه تو اتاق هم نرفتیم حرف بزنیم 😂😂😂بابام خبر نداشت از هیچی همش میگف برن حرف بزنن من دختر زور نمیکنم زنه اینو اون بشه باید حرف بزنه 😂😂😂😂