2777
2789
عنوان

بی بی چک خواهشا نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 140 پست
😍😍😍😍😍😍😍 خدا رو هزاران بارشکر.... عزیزم إن شاءالله به محبت امیرالمومنین به خیر بارداری خوبی و ...

قربون دل مهربونت. انشالله قسمت خودت بشه عزیزم از ته دلم از خدا میخوام مشکل همه  مخصوصا شما دوستای خوبم حل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم❤️میشه لطفاً بگی چیکار کردی که گرفت؟استراحت مطلق بودی؟

ممنون عزیزم. والا استراحت مطلق اونجوری  نبودم. ساعت ۶ عصر که آی یو آی کردم یه ربع اونجا تو مطب خوابیدم. بعدشم تو ماشین اومدم صندلی عقب دراز کشیدم . بعدم اومدم خونه تا ساعت ۱۰ شب دراز کشیدم زیر پام بالشت گذاشتم. اینارو آزمایشگاه بهم گفت انجام بدم. تا دو سه روزم خونه استراحت کردم. کارای معمولیرو انجام میدادم. فقط وسیله سنگین بلند نکردم. مثلا آشپزی میکردم. ولی جارو برقی اینا نکشیدم

ممنون عزیزم. والا استراحت مطلق اونجوری  نبودم. ساعت ۶ عصر که آی یو آی کردم یه ربع اونجا تو مطب ...

قربونت مرسی عزیزم از توضیحات❤️

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️
خودمم اقدامم و انتظار وقتی خوندم ک ازمایشت مثبت شده از خوشحالی گریم گرفت دارم برات اشک میریزم 🥺😍

وای قربونت برم عزیزم بخدا منم الان اشکم در اومد. انشالله به زودی خدا قسمتت کنه دوست عزیزم. از ته دلم میخوام خبر بارداری همتونو بشنوم. خدایا خودت کمکمون کن خودت هوامونو داشته باش. دلمونو شاد کن 

وای قربونت برم عزیزم بخدا منم الان اشکم در اومد. انشالله به زودی خدا قسمتت کنه دوست عزیزم. از ته دلم ...

دورت بگردم من

مرسی عزیزم ان شاالله هرکی انتظاره خدا بهش بده همه مامان بشن و خوشحال 

ممنون عزیزم. والا استراحت مطلق اونجوری  نبودم. ساعت ۶ عصر که آی یو آی کردم یه ربع اونجا تو مطب ...

عزیزم شما آزمایشات مثبت شد؟خیلی مبارکتون باشه عزیزم خیلی ذوق کردم خودم چشم انتظارم درک میکنم 😍😍عزیزم از میشه علائمتون بهم بگید خیلی منتظرم ولی دل درد های پریودیم شروع شده شدید خیلی نگرانم میترسم باز پریود بشم خیلی میترسم 

عزیزم شما آزمایشات مثبت شد؟خیلی مبارکتون باشه عزیزم خیلی ذوق کردم خودم چشم انتظارم درک میکنم 😍😍عزی ...

مرسی عزیزم ممنون. 

اگه از اول بخوام بگم که یه هفته بعد آی یو آی سمت چپم تیر میکشید دیگه علایم خاصی نداشتم تا چند روز قبل موعدم. دل درد پریودی میگرفت در حد چند دقیقه ول میکرد. هر موقع میگرفت دیگه میگفتم تموم شد پریود شدم. دقیقا مثل همون بود پا درد. ضعف . دل درد مخصوصا صبحا. دو روز به موعدم بی بی هاله انداخت

مرسی عزیزم ممنون.  اگه از اول بخوام بگم که یه هفته بعد آی یو آی سمت چپم تیر میکشید دیگه علایم ...

منم دقیقا مثل شما بودم یک روز بعد تخمک گذاری خیلی سمت راستم می‌گرفت قبلاً اصلا همچین درد هایی نداشتم بعد قطع شد تا اینکه سه روز مونده به پریود دل‌درد هام شروع شد سینه هامو درد گرفته برام دعا کن باردار باشم مال شماام خیلی خیلییی مبارکتون باشههه عزیزممم انشالله به سلامتی زایمان کنی. دورت بگردم 😘

منم دقیقا مثل شما بودم یک روز بعد تخمک گذاری خیلی سمت راستم می‌گرفت قبلاً اصلا همچین درد هایی نداشتم ...

قربونت عزیزم ممنون. منم این ماه اصلا امیدوار نبودم حتی بی بی هم که مثبت شد باورم نمیشد. ولی اگه با دارو فولیکول خوب داری دیگه مشکل از خودت نیست عزیزم. انشالله این ماه نتیجه میگیری میای خبر خوبشو بهمون میدی