سلام امروز ۱۵ آی یو آی هستم دیروز یا امروز میشه روز موعدم. ۱۶ روز از آمپول اچ سی جی میگذره. اینم بی بی چکم. همین الان زدم بعد ۲ دقیقه هاله انداخت این عکس رو ۵ دقیقه بعدش گرفتم . ولی همش میترسم اخه خیلی دل درد پریودی دارم میگیره ول میکنه
قربونت عزیزم ممنون. منم این ماه اصلا امیدوار نبودم حتی بی بی هم که مثبت شد باورم نمیشد. ولی اگه با د ...
یه گلو درد عجیبی هم دارم چندتا دکتر رفتم ازمایشم دادم علت گلو درد نامعلومه ودقیقا سه روز بعد تخمکگذاری شروع شده این گلودرد کلافه شدم زبونم ورم کرده گلوم درد میکنه دکتر گفت ویروسه تست دادم منفی بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه دکترمم میگه اول باید همسرت بره آزمایش ببینم مشکل ازاون نباشه بعد به خودت گیر بدیم چون سونو فقط تنبلی خفیف نشون میده اما فولی خوب داشتم چندبار توکل بخدا برام دعا کن عزیزم شما الان نی نی داری خدا صداتو میشنوه