2777
2789
عنوان

بی بی چک خواهشا نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 140 پست
مبارکه گلم بارداری  علائم پریودی خودش ی نشونه بارداریه

هی میگیره ول میکنه. دقیقا مثه همونه دل دردش. چند رکزم هست احساس تنگی نفس دارم همش فک میکنم انقد غذا خوردم که دارم میترکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش میترسم پریود بشم همه چی تموم بشه. تحملم خیلی کم شده همش استرس دارم

ن عزیزم منم سر دو بارداریم احساس پریودی داشتم و ول میکرد 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

اره فردا حتما میرم. این ۱۵ روز مثه یه سال گذشت

اخی عزیییزم.

استرس نداشته باش.

علایم پریودی هم کاملا طبیعیه اول بارداری.

فقط استراحت کن و کار سنگین نکن.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
اخی عزیییزم. استرس نداشته باش. علایم پریودی هم کاملا طبیعیه اول بارداری. فقط استراحت کن و کار سنگ ...

میگم امشب میخوام برم‌خونه مامانم ته چین دارن شام . چون زعفرون داره اشکالی نداره بخورم؟ 

وای خدارو شکر انشالله فردا آزمایشم خوب باشه خیالم راحت بشه

از بیبی چکت مشحصه که مثبته 

مبارکت باشه گلم بسلامتی بغل بگیریش 🌺💋

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

میگم امشب میخوام برم‌خونه مامانم ته چین دارن شام . چون زعفرون داره اشکالی نداره بخورم؟ 

سعی کن سه ماهه اول نخوری 

نخوری بهتره.

نهایت ۱ قاشق بخور‌.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
باشه عزیزم‌ ممنون مرسی 😍😍😍⚘️

قربونت عزیزم

انشالله یه بارداری راحت یه زایمان عالی داشته باشی و نی نی خوشگلت رو سالم بگیری بغلت و باعث سرافرازیتون بشه🤗❤️