2777
2789

خدایا یه شوهرخوب ومهربان به این دختر ناراحت ما بده دخترخوبیه همه بگین الهی  آمي......ن.دختر خوبیه رو میگم دعام میگیره تست شده درمورد چندنفر😅

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جرا باید دید خاصی داشته باشم 

دختر خاله های من خیلی خیلی بزرگترن یکی اش که رسما وارد میانسالی شد تحصیل کرده هم نیست کار خاصی هم نمیکنه ولی تصمیم به تجرد گرفته از نظر محترمه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

هیچی

این قدر درگیری دارم حوصله فکر کردن به این که چرا خودم که نزدیک به همین سنم و مجرد هستم رو ندارم دیگه چه برسه به دیگران

فقط بدون با این وضع فرهنگ و اقتصاد تعداد ازدواجا دیگه مثل قبل نیست 

من مجردم و 27 سال خب؟؟؟ ک چی27 هم یه سنیه دیگ

خدایی این چه پروفایلیه گذاشتی ؟!!!چطور به ذهنتون میرسه همیچین چیزی بزارید

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

عشق میکنم بابا شوهر واسه چتونه از زندگی و خونه پدری لذت ببرید 😂🤝

آفرین به تو .

شوهری که بیاد خونه تا عینه سگه .پول نداره. قسط ها هم رسیدن.هیچی تو یخچال نیست.زن هم مریض بچه هم مریض .زن همیشه اشکش پای سفره غذا جاریه.بالشش شبا تمام اشکیه

میخوای بازم بگم.برو تلاش کن برو سرکار.تا زمانی که دنبال شوهری ،شوهر نمیاد سمتت.من می‌دونم شما الان چ طوری هستید .همیشه دخترایی که دنبال شوهرن کسی اونا رو نمیگیره.حالت چسبندگی زوری دارید.