2777
2789
خودتو ناراحت نکن الی جون یه مقدار پس انداز کن ای وی اف انجام بده

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لطفشو به حق فاطمه زهرا شامل حال همه کنه ، شامل حال منم کنه. انشاالله بی دردسر بهمه ما نی نی بده . خدا کنه نیاز به پول خرج کردن نباشه .
افوض امری الی الله ان الله بصیروا بالعباد
اشکال نداره همین سه تا ایتم کافیه تعداد و مورفولوژی شوهرتم بفرست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
LH ات بالا نیست که بگم یایستگی زودرس داری ولی ذخیره تخمدانت پایینه ببین AMH باید بین 2 تا 4 باشه زیر 2 کیفیت تخمک پایینه اونم فکر کنم بخاطر سنت باشه اون دو تا ایتمت بالاتر از نرماله ولی چیزی نیست که با داروهای ای وی اف جواب نگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام،چکار کردی ال جون،منم مشکل بسته بودن لوله ی زحم دارم،دکتر گفته لاپاراسکوپی باید کنی

سلام گلم .

من یه لوله بیشتر ندارم . بعد از اینکه عکس رنگی گرفتم و گفت مایع بیرون میریزه دکترم گفت بهتره بیای هیسترو سونو بشی .

خیلی غمگین شدم داخل نی نی سایت خوندم کسایی که با ماساژ و بادکش بهترن شدن .

به دستور یکی از بچه های نی نی سایت که این مشکل رو داشت و لوله هاش باز شده بود عمل کردم .

آدرسش رو میذارم خودت برو نگاه کن .

اول با روغنای گرم مثل زنجبیل .سیاهدانه .کنجد . زیتون زیر شکمم رو ماساژ می دادم بعد یا کیسه آب گرم می ذاشتم یا بادکش می کردم .

خودم لیوان می ذاشتم زیر شکمم .

لتروزول و داکسی هم 2 ماه خوردم .

بعد از 3 ماه رفتم دکتر برام هیسترو سونو یا همون سونو در آب کنه که خدا رو شکر گفت لوله ات باز هست .

نمی دونم اثر کدوم بوده که لوله ام باز شده ؟؟؟؟

http://www.ninisite.com/discussion/topic/209040/بیماران-دکتر-حسن-گوگل-که-تحت-درمان-چسبندگی-لوله-هستین-میشه-بیایین-کمک-کنین?postid=42473578

هد هد 65 امیدوارم عزیزم که کارت به عمل نکشه . 

توکلت به خدا باشه و دل بسپار به خدا . 

من مطمئنم لطف خدا شامل حالم شدو تمام این روش ها  بهانه ای بیشتر نیست

با دل پاک از خدا بخواه بهترین کار رو  سر راهت بذاره .