2777
2789
عنوان

دوستم دیونه شدهه😭

391 بازدید | 19 پست

چند وقت پیش ک میگفت موقعه خواب  بختک میفتد روم انگار گلومو گرفته فشار میده خفم کنه نمیتونم بیدار شم بعدم میشینه بالای سرم پوزخند میزنه و ی موجود سیاه رنگه

دیشبم خیلی ترسیده بود میگه احساس میکنم یکی دعایی یا طلم*سی چیزی کرده، با ینفرم  ک فا*لل اینا میگیره صحبت کرده بوده  اون گفته بوده ی خانواده تورو میخوان ب خاطره اونه، یا سردرد و اینا میگیری قلبت سنگین میشه، بعد دعا هم ۴۰ روزس ک کم کم اثر میکنه  ، یکی از خاله هاشم افتادن تو دین عرفان حلقه بعد دوستمو هم میخوان مجبور کنن اونم  میگه هی دارن خونه رو پاک سازی میکنن انرژی اونم روم اثر میذاره،کلا شبا از ترس نمیتونه بخوابه اینجوری بگم ک واقعا شبا مثل دیونه ها میشه

الان میخواد ک بریم پیش دعا نویسی ک موکل داره ،ینی من بهش گفتم بهتره اول واسه سنگینی قلبت دکتر بری بعد پیش روانشناس ولی قبول نمیکنه میگه حتما دعا نوشتن واسم  ، بعد میگه بدنم کبوده همش درحالی ک ب چیزی نخوردم،

الان موندم چیکار کنم براش میترسم بره پیش دعا نویس واقعا ی چیزی بدتر از این بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقها حال خواهرمه 

اون دکتر اعصاب رفت 

متخصص زنان

متخصص گوش 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

😐😐😐بختک رومنم میافته ولی من قضیه رو انقد گنده نکردم!!!!

بی دلیل کبودشدن بدن دلیل های مختلف داره یکیش کم خونیع

اون خاله ش ک وارد حلقع عرفان شده خودش وبدبخت کرده میخاد اینم بدبخت کنه

یوقت حواست باشه وارد این حلقه نشی 

بدبخت دوعالمه هرکی بره تو این بحثا

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

سوره فلق بخون براش 

خودش هم مرتب همین سوره را بخونه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

عزیزم دوستتون مشکل سایکولوژیک داره 

یه ترس از بچگی یا یه استرس شدید که به این صورت حمله ی عصبی بهشون دست میشه 

به جای دعانویس به روانپزشک باید مراجعه کنید 

با دارو کاملا برطرف میشه

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

نماز روزانشو بخونه و نماز باطل السحر حضرت زهرا ، قران بخونه و حتما از جای معتبر حرز امام جواد بگیره  ولی ترجیحا پیش دعا نویس نره

هیچ دستی بالای دست خدا نیست 

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
😐😐😐بختک رومنم میافته ولی من قضیه رو انقد گنده نکردم!!!! بی دلیل کبودشدن بدن دلیل های مختلف داره ...

من ک نمیتونم اصلا تصور کنم چون تا الان واسه خودم پیش نیومده 🤦‍♀️ دقیقا موافقم عمه خودم با همین دین خودشو ب کشتن داد

به دوستت بگو نمازش رو شروع کنه و اما دعانویس هم میره پیش یکی خیلی باخدا و مومن بره و هرجایی نباید بره ، قرآن بخونه و شبها گلاب به صورتش بزنه ،شامش رو زود بخوره تا معده اش سنگین نباشه اصلاح مزاج کنه تا بدنش تنظیم باشه 

من ک نمیتونم اصلا تصور کنم چون تا الان واسه خودم پیش نیومده 🤦‍♀️ دقیقا موافقم عمه خودم با همین دین ...

میشع در مورد عمت توضیح بدی چطور شده؟ 

یکی از اشناهای نزدیک ماهم رفته همش حرفای کفر میزنه اصلا اخلاقش عوض شده