2777
2789

دو روزه هی میخوام تاپیک بزنم راجبش حوصلم نمیاد 🤣

من یه مدت فکر میکردم آدما تخم میذارن می رن بیمارستان صبر میکنن تخمه بشکنه بچه بیاد بیرون 🤣

مثه پرنده ها 😭😭🤣🤣

از کارامم بگم ، میخواستم ماشین لباسشویی مونو با پیچ گوشتی باز کنم توشو ببینم 😂

(تقریبا موفق هم شدم ،، عیبش این بود که شکست 🤣)

صرفا_جهت_فان# 🤣

حال_دلتونو_خوب_کنیننن# 😂

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال این بودم ببینم چراغ یخچال وقتی میبندمش هم روشن میمونه 

هی چشمم لای در یخچال بود 😂🥺 

یا مثلا فکر میکردم اگه مامانم محکم منو لیف بکشه تموم میشم 😂

فکر میکردم یه نقطه بودم تو شکم مامانم از بچگی که وقتی عروسی کرده بزرگ شدم تبدیل به نی نی شدم 🥺 و خودمم یه نقطه تو شکمم دارم که یه بیبیه بزرگ که شدم نی نی میشه

خیلی چیزا 

🤍Devils' Angel🤍

اینکه به تقلید از یه شعبده باز از نبود مامانم استفاده کردم، و لوبیا رو کردم تو گوشم و حسابی فشار دادم که از اون یکی گوشم دربیاد که متاسفانه نه از این در اومد و نه از اون یکی و کارم به دکتر و بیمارستان کشید،،، سنم کم بود، شاید ۴ یا ۵ ساله بودم و نمیدونستم اینکارا تردستیه و واقعی نیست 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دنبال این بودم ببینم چراغ یخچال وقتی میبندمش هم روشن میمونه  هی چشمم لای در یخچال بود 😂🥺&nbs ...

😂❤️

من که مطمئن بودم آخرش چشمم لای در یخچال می مونه کور میشم 🤡

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!
اینکه به تقلید از یه شعبده باز از نبود مامانم استفاده کردم، و لوبیا رو کردم تو گوشم و حسابی فشار داد ...

منم کشمش کردم تو دماغم مامانم با موچین درش آورد 🤣🤣

یه بارم یه کاکتوسو دودستی بلند کردم دستم تیغ تیغی شد 🤣

منم کشمش کردم تو دماغم مامانم با موچین درش آورد 🤣🤣 یه بارم یه کاکتوسو دودستی بلند کردم دستم تیغ ت ...

🤣 باز خوبه با موچین کارت راه افتاد،،، منکه شنوایی گوش راستم کم شد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه که بودم دوستم خون دماغ میشد 

من فکر میکردم اینکه پنبه و دستمال میذارن تو سوراخ بینی ش یه چیز باحاله 

واسه همین یه دستمال رو تا ته کردم تو سوراخ راست بینیم🥲😔😂

و بعدش در نیومد 

بردنم دکتر ، در آورد...

یا مثلا فکر میکردم نورگیر گلخونه ی داییم اینا ( خونه های قدیمی گوشه حال یا پذیرایی یه گلخونه نورگیر دار داشتن) ازش شب هیولا ها میاد پایین و ما رو اذیت میکنن😂😂 

فکر میکردم شبا عروسکام بیدار میشن حرف میزدن

روزا مینشستم زل میزدم تو چشاشون میگفتم ببین من میدونم زنده ای تو رو خدااااااا حرف بزنننننن به هیشکیییی نمیگم 🥲😂😂 تباااه بودم 

چه شبا که میرفتم زیر پتو دید میزدم ببینم خوابن یا نه 

وقتی قصه شنگول منگول رو مامانم برام گفت😂 من نسبت به گرگه فوبیا پیدا کردم بعد موقع خواب خودمو پتو پیچ میکردم که پیدام نکنه نخوره منو 😂😂😂 همین باعث شد که بزرگسالی. کلاستروفوبیا بگیرم 

🤍Devils' Angel🤍

چادرهای مامانم و می‌بستم ب خودم لباس دکلته درس میکردم 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

من اومدمااااا

من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌