2777
2789
عنوان

شوهرم فوش داد

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 34 پست
کشش ندادم اما چطور برخورد کنم ک دیکه فوش نده  چون شخصیتش عصبیه یکم بی ادب ولی بشدت مهربووونه ...

عادتشه تو نمی تونی تغییرش بدی ، فوشش رو با سکوت ختم کن ، 

اگر انقدر خوبه فوشش رو بنداز پشت گوشت .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

:( به مامانش که اون حرفو نمی زنه  دلخوریتونو نشون بدین یکم ...

اره نشون دادم تو ماشین یکم ناراحت بودم مامانش فهمید مامانش باهام حرف میزد و خوب بود شوهرمم باهام شوخی کرد منم کش ندادم 

کشش ندادم اما چطور برخورد کنم ک دیکه فوش نده  چون شخصیتش عصبیه یکم بی ادب ولی بشدت مهربووونه ...

نمیدونم خب مستقیم بگو زشته اینجور حرف زدنت من ناراحت میشم 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
من بودم اصلا نمیگفتم با کی بودی زشت نبود پیش مادر شوهرت !؟ تو‌خونه میگفتی

بعدشم گفتم چه با من باشع چه با شما حرفش زشته 

پدرشمام عزیزه برات  و هررفتاری با شما داشته بلشه بعدا با منم همینحوره

اینو گفتم

بعدشم گفتم چه با من باشع چه با شما حرفش زشته  پدرشمام عزیزه برات  و هررفتاری با شما داشته ...

خوب گفتی ولی میگی مادرشوهرت زن خوبیه ازتم طرفداری کرده ناراحت نشی واسه اون گفتم بیچاره مادرشوهرت ببین چقدر ناراحت شده با این پسرش

امیدوارم از خوبیای شما یاد بگیره ازین به بعد درست رفتار کنه و بد دهن نباشه🌸💚

چند روز     دیگه خنده   خنده  بگو  

پدر سگ   جورابات بو میده  

پدر سگ  بیا  بخواب   پدر سگ  چراغو روشن  گذاشتی  

موقع  غذا خوردن  نگو .

چند بار با خنده  الکی  تکرار  کنی  دوزاریش  می افته 

در ضمن  کوتاه  اومدن  اشتباه سر فرصت  بگو 

ملاحظه  مادرت رو کردم  دفعه  بعد  باید مسیر  و پیاده بیای  یا  جلوی جمع  جوابت  و میدم 

فوش  هم غلطه   فحش

.