2777
2789
عنوان

دلخوشم به بودنت

18400 بازدید | 1544 پست

امام زمـــــــــــانم

اَمَنْ یُجیبْ...بخوان برایم،حالِ دلم اضطراری است!

در این دنیای شلوغ و هزار رنگ،دل خوشم به بودنت..داشتنت..

کاش می دانستم

این ندیدنٺ کی به پایان می رسد؟

🔹با هزار زحمت آمده بودم مدینه،

مهمانِ خانه امام شدم.حضرت برایم از ظهور گفت؛

از اینکه انتظار ظهور مثل جهاد در رکاب رسول خداست. 

صحبت که به اینجا رسید، غریبه‌ای وارد شد.

امام حرفش را قطع کرد.حسرتش ماند روی دلم.

تا وقتی مدینه بودم، یازده بار دیگر هم آمدم خانه‌ی امام،

اما نشد! نشد که امام دست از تقیّه بردارد و سخنش را کامل کند. 

یک سال گذشت؛دوباره آمدم مدینه.

باز هم مهمان خانه حضرت.

امام صادق علیه السلام کلامش را این طور کامل کرد:

«مهدی ما خواهد آمد،غم ها را از شیعیانش خواهد زدود، پس از سختی های بسیار،پس از روزگار آزمایش های طولانی،پس از زمانه ی اندوه و هراس... 

خوش بحال کسی که آن زمان را درک کند.»

برگرفته از کمال‌ الدین،ج2،ص334

اگه دوست داشتین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنیم 🌱

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

گفتم: دلم گرفته و ابرهای اندوهش سیل آسا می بارد.

آیا نمی خواهی با آمدنت پایان خوشی بر دلتنگیم باشی.

گفتی بگو:❣# الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣

گفتم: روز آمدنت نبودم، روز رفتنت هم نبودم،

اما حالا با التماس از تومی خواهم که روز ظهورتباشم؟

گفتی بگو:❣# الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣

گفتم: تو که گفتی با غم شیعیانت دلتنگ می شوی،

اما من سوختم و از تو خبری نشد؟

گفتی: بگو: ❣ #الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣

گفتم: چه روزها و چه شبها این دعا را

زمزمه کرده ام اما تو نیامدی.

گفتی: صدای تپش های قلبت را بشنو،

اگر از جان برایت عزیزترم با هر صدای تپش قلبت باید

زمزمه کنی❣ #الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🍃🌼کوفـيان بـا

«ظهور»حسين(ع)

🍃🌼و ما با «غـيبـت» تو

امـتحان شـديم

🍃🌼بـه راستی کداميک

سخـت تـر اسـٺ!!!

🍃🌼ظهور...يـا غيــبـٺ؟!

امیدغریبان تنها کجایی؟!

" اللهم عجل لولیک الفرج "

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

💚 چگونه از امام زمان خود دفاع کنیم!؟

🌼 حمایت نمودن ازامام زمان،یکی از ویژگی های منتظران 

🔹 در دعای عهد چنین می‌خوانیم که اللّهُمَّ اجْعَلْنِی.... وَالْمُحامِینَ عَنْهُ خداوندا من را از حامیان و  مدافعان امام زمان قرار بده

حضرت زهرا سلام‌الله علیها مصداق بارزی برای حمایت و دفاع از امام زمان است که قابل الگو گیری است.

🔹 حضرت زهرا سلام‌الله علیها برای حمایت از امام زمان خود گاهی به درب خانه مهاجر و انصار می‌رفت . گاهی در مسجد خدا خطبه (فدکیه) می‌خواند. گاهی به بیت الاحزان و گاهی کنار قبر رسول خدا می‌رفت و شکوه می‌نمود.

…••• اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلیِّڪَ‌الفَرَج🕊•••…

🔻فرازی از دعای امام رضا برای حضرت مهدی علیهماالسلام

🔸خداوندا، ما را از کسانی قرار ده

که به وسیله‌ی آن‌ها دینت را یاری می‌بخشی،

و با آن‌ها حضرت مهدی علیه‌السلام را عزتمندانه یاوری می‌کنی، و در این راه، دیگران را جایگزین ما نکن که این جایگزین کردن، برای تو آسان است و برای ما سخت ناگوار!

🔹اللّٰهُمَّ ...وَاجْعَلْنا مِمَّنْ تَنْتَصِرُ بِهِ لِدِينِكَ، وَتُعِزُّ بِهِ نَصْرَ وَلِيِّكَ، وَلَا تَسْتَبْدِلْ بِنا غَيْرَنا فَإِنَّ اسْتِبْدالَكَ بِنا غَيْرَنا عَلَيْكَ يَسِيرٌ، وَهُوَ عَلَيْنا كَثِيرٌ .

📚 مفاتیح الجنان

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

+از آیت الله #بهجت پرسيدند :

- آيا آدم گناهکار هم می تواند امام زمانش را ببيند!؟

جواب دادند ؛ شمر هم امام زمانش را ديد ! اما نشناخت...

اللهم‌عرفني‌حجتک !

✍🏻اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

🌼 امام زمان ارواحنافداه :

+ امور خود را به ما وا گذارید،

چون بر ما واجب است که شما را به مقصد برسانیم؛ همانگونه که در ابتدا به راه انداختیم.! :)

📚بحار الانوار، ج۵۳، ص۱۷۹

آیت‌الله‌ بهجت"

آقا امام زمان در قلب‌ھای شما        

است؛ مواظب باشید بیرونش نکنید!...

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

زندگی هایمان پر از گره های کور شده است،پر از حیرانی،دلواپسی...

...و تو خود گفتی که گشایش روزهای سخت ما در دعا برای ظهور توست...

اینک این ما و این دست های رو به آسمانمان...

این ما و این زمزمه های بغض آلودمان...

این ما و این استیصال و اضطرارمان...

...ما برای پایان این فراق دعا می کنیم و تو،ای آبرومندترینِ خلق نزد خدا،به دعایمان آمین بگو...

...که ما روسیاهیم و گنه کار و تو حجت خدایی و دلیل استجابت

🔴 ظهور یعنی پایان این دنیا؟

📖 «فَهَلْ یَنْظُرُونَ إِلَّا السَّاعَهَ أَنْ تَأْتِیَهُمْ بَغْتَهً فَقَدْ جاءَ أَشْراطُها فَأَنَّی لَهُمْ إِذا جاءَتْهُمْ ذِکْراهُمْ»*۱

امام علی علیه السلام می‌فرمایند: «رسول خدا بیان کردند که پیش از قیامت ده (نشانه) خواهد بود که چاره ای از آن نیست: سفیانی، دجال، دابه، خروج حضرت قائم، طلوع خورشید از مغرب، نزول حضرت عیسی علیه السلام، خسفی در مشرق و خسفی در جزیره العرب و آتشی که از انتهای عدن خارج می‌شود و مردم را به سوی محشر می‌فرستد.»*۲

در روایت های زیادی برای ظهور حضرت مهدی و همچنین برپایی قیامت نشانه هایی بیان شده است، اولی را "علائم ظهور" و دومی "اشراط الساعه" می‌نامند، همه نشانه های ظهور، نشانه های قیامت هم به حساب می‌آید؛ ولی قیامت، نشانه های اختصاصی نیز دارد که پس از ظهور اتفاق می‌افتد.

پس باید بدانیم در ظهور آن چیزی که تمام می‌شود، این دنیای پر از ظلم است و در واقع آغاز قیامت است برای ظالمان. این ما هستیم که انتخاب می‌کنیم ظهور برایمان آغاز قیامت باشد یا شروع یک زندگی همراه با آرامش و انسانیت.

📚 ۱. سوره محمد، آیه ۱۸

۲. کتاب الغیبه، ص۴۳۶

صبحت‌بخیرمولای‌من

🏝یا صاحب‌الزّمان!

می‌گوییم سلامتی و شفا

ولی شما معنی کنید فرج و گشایش‌تان!

می‌گوییم دارایی و وسعتِ رزق،

امّا مولای غریب، منظورمان ظهور و فرمانرواییِ شماست!

اگر خانواده و زندگیِ خوب می‌خواهیم، در حقیقت دلِ غمگین‌مان بهانه‌ی شما را می‌گیرد ای مهربان پدر!

یا حجة الله!

ما را عفو کنید، که عمریست

نیازِ حقیقی‌مان را نفهمیدیم!

بر ما ببخشید که دین‌مان را مثل دنیامان به بازی گرفته‌ایم!

ببخشید که خودمان را اسیرِ حاجاتِ بی‌پایانمان کردیم و شما را این گونه به استیصال کشانده‌ایم!

شرمنده‌ی شماییم

یا صاحب‌الزّمان!🏝

توبه واقعی (از ته دل)

از مهمترین وظایف شیعیان نسبت به امام عصر انجام توبه واقعی است. یکی از اصلی ترین دلایل غیبت امام زمان، گناهانی است که از انسانها سر می زند.

امام زمان در توقیع خود به شیخ مفید، گناهان ما را دلیل اصلی غیبت میدانند و میفرمایند: پس تنها چیزی که ما را از آنان پوشیده میدارد، اعمال ناخوشایندشان است که به ما میرسد و از آنان نمیپسندیم و انتظار نداریم.

📚 کتاب مکیال المکارم ج ۲

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

♦️هر حاجتی دارید بدون خجالت

از امام زمان بخواهید....

ابوهاشم جعفری گويد:

.... در تنگی زندگی بودم و می‌خواستم در نامه ای از امام عسکری تقاضای پول کنم، خجالت کشيدم، چون به منزلم رسيدم، صد دينار برايم فرستاد و در نامه نوشته بود:

▫️هرگاه احتياج داشتی از امامت خجالت نکش، بخواه که طبق ميلت خواهی ديد ان‌شاءالله ...🌹

📚 الإرشاد شيخ المفيد رحمه الله

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓