2777
2789
عنوان

دعاهای دسته جمعی زودتر مستجاب میشه تو هم میای؟

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگذریم این ختم برای خودتونه هر طور خودتون صلاح میدونین  من چون توی خیلی از ختما شرکت کردم و این ...

ببینیم اکثریت چطور راحتن چون لطف کردن اومدن میخوام هر جوری راحتن باشه

من و فرهادم = افرا کوچولومون   

ببینیم اکثریت چطور راحتن چون لطف کردن اومدن میخوام هر جوری راحتن باشه

باشه پس هر کس روبیکا یا تلگرام داشت اونجا اعلام کنه هر کی هم نداره همینجا تیکش رو بزنه نظرتون؟؟

هست را گر قدر ندانی'میشود بود...🙃
خب گلم از امروز میخواین شروع کنید؟

امروز کارامو رسیدم اسم هاتونو یاد داشت میکنم تگ میکنم تو تاپیک جدید اعلام میکنم بنظر خودمم همینجا باشه بهتره 

من و فرهادم = افرا کوچولومون   

امروز کارامو رسیدم اسم هاتونو یاد داشت میکنم تگ میکنم تو تاپیک جدید اعلام میکنم بنظر خودمم همینجا با ...

باشه خواهرم پس ۱۷ روز باشه و ۱ روز کاملم تا ساعت ۱۲ شب برای ۱۰۰ صلوات یک روز وقت باشه 

هست را گر قدر ندانی'میشود بود...🙃

التماس دعا میشه برای شفای میریضمون دعا کنید رو تخت بیمارستان داره با مرگ دست و پنجه نرم میکنه توروخدا التماس دعا 

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸