2777
2789
عنوان

دعاهای دسته جمعی زودتر مستجاب میشه تو هم میای؟

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 86 پست
منم هستم اسمم ارزو    به نظر من همینجا باشه و هر چند نفر که شدیم  هر روز به نت یه نفر ...

روبیکا یا تلگرام کدوم دارین لینک بزارم جمع بشیم سر زمان مشخص

من و فرهادم = افرا کوچولومون   

هر کی که صلوات هاش رو فرستادم یه تیک بفرسته 👍

۱_از همراهان امام

۲_دلارام

۳_فاطمه۶۳۷۴

۵_ملی۱۳۶۵

۶_مشملوک

۷_rahaaaaa_naaa

8_nenin

9_۱۴mahtab14

10_بهارzb

11_نینجول 

۱۲_ کنکور کنکور

۱۳_my love m

۱۴_ندا خانم

۱۵_فخریه خانم

۱۶_ارزو 

۱۷_۱۸konkori

هست را گر قدر ندانی'میشود بود...🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روبیکا

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
منم هستم اسمم فخریه استارتر میشه وقتی زیاد شدیم خودت به ترتیب اسمایی که نوشتن نوبت بزاری که هرروز ب ...

من و فرهادم = افرا کوچولومون   

دآرم نظر سنجی میکنم خب  میخوام یه جا باشه همه بتونیم سر زمان مشخص حاضر بشیم صلوات بفرستیم برای ...

عزیزم برای صلواتا ی روز کامل وقت بزاریم  شاید یکی سر وقت مشخص نتونه خب اخه 

هست را گر قدر ندانی'میشود بود...🙃