2777
2789
عنوان

برام دعا کنین

247 بازدید | 29 پست

سلام به همه دوستای گل 

مرسی از همه ک تو دوتا تاپیک قبلی راهنماییم کردن 

چه اونایی ک برام انرزی مثبت فرستادن و خیلی از دوستای گل با وجود اینکه میخاستن کلی سرزنشم کنن باز خودشونا کنترل کردن .

من متوجه راه و کار اشتباهم هستم فقط دعام کنید که همین امروز بتونم ازش بیام بیرون .من باید تمومش کنم .اول از همه بخاطر همسر اون آقا .من پیش خودم میگم حتی اگه تا حد مرگم برم از رو دلتنگی مهمتر از زندگی یه زن که نیست بخاطر خودخواهی و دلتنگی خودم بخام این رابطه رو ادامه بدم که تا اخر عمرش باعث بوجود اومدن حس بد تو یه زن بشم .

فقط دعام کنید 

میام اینجا مینویسم که با حرفای شما رو تصمیمم مصمم بمونم و عملیش کنم😔فقط برام دعا کنید که امروز گول شیطان و احساساتمو نخورم نمیخام راه اشتباه رو ادامه بدم 

خدایا کمکم کن 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم قضیه چیه ولی حدسی که زدم میدونم کارما داره

یه خانومی با بی خبری تو یه رابطه با مردی که متاهل بود افتاد محرم شدن

واقعا  نمیدونست بمحض اینکه فهمید قطع کرد و میگفت با اب داغ خودمو تنبیه میکردم تن خودمو با دست میکندم چون احساس مسیولیت مبکردم تا روحم پذیرفت که خودمو بخشیده ادم به خودش مدیون میشه

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

دعا کردم

وجدانت بیداره که نمیخوای آه کسی پشتت باشه

اینو باخودت بگو مر(نامردی)که با وجود متاهل بودن حاضره بامن باشه

فردا پس فردا از من بهترم پیدا میکنه پس براخودش گناه هم نمیتونه که بره با کس دیگه

امیدوارم امام حسین دستتو بگیره 

اگه تونستی زندگی پس از زندگی قسمت سمانه مختار زاده رو دانلود کن و ببینش چند بار ببینش

ربطی به خیانت و اینا نداره ها

از نظر خودم تو همه زمینه ها کمک میکنه 

برا خودم این بوده آرامش میده بهم

بهش متوسل شو 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

توبه نصوح هم بخون ببین این مرحله سخت و سنگینه ولی یه قهرمان و جنگجو فقط میتونه نبرد کنه با خودش و تاریکی ها و گذر کنه

خدا هم بالاسرت داره میبینه 

مثل پیله پروانه که نباید بهش دست بزنی تلاش خودش برای در اومدن از پیله هست که بالهاشو قوی میکنه

وگرنه بقیه درش بیارن که اون موهبت قدرت پرواز رو ازش گرفتن  

امیدوارم که بتونی انجامش بدی و نور به زندگیت برگرده، هیچ آدمی حقش نیست خیانت ببینه و بهترین کارو میخ ...

انقدر دلم میگیره کاملا یکی از خط قرمزام همین بوده تو تمام عمرم اما چطور واردش  شدم نمیدونم انقدرم به اون طرف حس دارم ک اوایل اون میگفت کمتر کنیم من میگفتم نمیتونم الان کامل برعکس شده من گفتم به این دلایل نباید ادامه بدیم اون نمیتونه .بهم میگه تو بگی برو میرم من با هزار زبون بی زبونی گفتم تموم بشه اما باز در اخر میگه یه بار بگو اره یا نه .بهش میگم من حسم بهت دروغ نیست ولی دارم تمام تلاشمو میکنم ک این رابطه تموم بشه .ببین من میدونم راهم اشتباهه اونم میدونه اما حسم دروغ نیست.فقط دعام کن امروز میبینمش و میخام قاطعانه بگم نه.قبلش میام تو سایت که باز با خوندن نظرا رو تصمیمم مصمم بمونم 

توبه نصوح هم بخون ببین این مرحله سخت و سنگینه ولی یه قهرمان و جنگجو فقط میتونه نبرد کنه با خودش و تا ...

چه مثال قشنگی .مرسی عزیزم ممنونم 

برام دعا کن 

من با یکی از دوستام صحبت کردم میگم متاهله میگه خوب باشه میگم وا خوب پس تعهدی که به خانواده داره چی مگه این رابطه باید تا کجا ادامه داشته باشه که من باعث بشم غرور یه زن اعتمادش همه چیش خورد بشه .

دعا کردم وجدانت بیداره که نمیخوای آه کسی پشتت باشه اینو باخودت بگو مر(نامردی)که با وجود متاهل بودن ...

مرسی عزیزم .ممنون از راهنمایت 

امروز بعدازظهر میام میگم که چیشد ولی من تمام تلاشم اینه که تمومش کنم 

خدا کمکم کنه 

انقدر دلم میگیره کاملا یکی از خط قرمزام همین بوده تو تمام عمرم اما چطور واردش  شدم نمیدونم انقد ...

میفهمم، بهتر اینه که شروع نشه همچین رابطه ای ولی خب وقتی شد هم همیشه میشه برگشت، چند بار تمرین کن با خودت نه گفتن رو حتی جلوی آینه و اصلا هم لزومی نداره قبلش بگی که چه حسی بهش داری و... چون وقتی قراره تمام کنی چه اهمیتی داره اصلا دیگه؟ امیدوارم بهترین ها واست رقم بخوره

چه مثال قشنگی .مرسی عزیزم ممنونم  برام دعا کن  من با یکی از دوستام صحبت کردم میگم متاهله ...

عشق مرد خیانتکار به چه دردت میخوره عزیز

چشمه باید از درون پاک بجوشه 

مرسی عزیزم .ممنون از راهنمایت  امروز بعدازظهر میام میگم که چیشد ولی من تمام تلاشم اینه که تموم ...

باشه منو هم تگ کن 

امید وارم درست شه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

چه مثال قشنگی .مرسی عزیزم ممنونم  برام دعا کن  من با یکی از دوستام صحبت کردم میگم متاهله ...

عزیز بجز شماره ت دوستاتت هم باید بلاک کنی بنظرم

چون دوست بد اثر میزاره یه روز یه جای دیگه دوباره یه داستان جدید میسازه

دوست خیلیی مهمه تو سرنوشت و تصمیم های ناخوداگاه ادم