2777
2789
عنوان

برام دعا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 29 پست
چه مثال قشنگی .مرسی عزیزم ممنونم  برام دعا کن  من با یکی از دوستام صحبت کردم میگم متاهله ...

از این دوستت (دشمن)باید ترسید 

و همچنین آدمایی

امیدوارم یا سر عقل بیان یا...........😒

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

مرسی عزیزم .ممنون از راهنمایت  امروز بعدازظهر میام میگم که چیشد ولی من تمام تلاشم اینه که تموم ...

یعنی جنازه رفت روی مین دستت باید میرسید اونور خاکریز

باید بگی نه دستت اونور خاکریز علامت بدی گفتم نه!

تازه بمن باشه همون نه هم نمیگم بلاک میکنم وگرنه تو رودر رویی بازم میخاد روم تاثیر بزاره ندیده نه رو میگم 

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز بجز شماره ت دوستاتت هم باید بلاک کنی بنظرم چون دوست بد اثر میزاره یه روز یه جای دیگه دوباره یه ...

می دونی من با اینکه وارد یه رابطه اشتباه شدم تو تمام مدتی که تو این رابطه بودم هر لحظه به همین متاهل بودنش ف کردم منتهی یه جای بود میدونستم راهم اشتباهه بحاطر حسی ک دارم ادامه دادمش الان میدونم راهم اشتباهه به اون طرف حسم دارم اما میگم در هر صورت تحت هر شرایطی باید از این رابطه بیام بیرون 

چشم عزیزم برام دعا کن  دلم نمیخاد کاری  رو که میدونم اشتباهه ادامه بدم

وجدانت آگاهه 

در جهان هر چیز چیزی جذب کرد

گرم گرمی را کشید و سرد سرد

قسم باطل باطلان را می کشند

باقیان از باقیان هم سرخوشند

ناریان مر ناریان را جاذب اند

نوریان مر نوریان را طالب اند

خوب خوبی را کند جذب این بدان

طیبات و طیبین بر وی بخوان

موفق باشی گلم  

هر آنچه هستی بازا 

گر کافر و گبر و بت پرستی بازا ❤ ببخشید  شاید تندش کردم 😅

چشم عزیزم برام دعا کن  دلم نمیخاد کاری  رو که میدونم اشتباهه ادامه بدم

آجی ان شالله درست بشه

فک نکن بدون اون نمیتونی زنده بمونی و زندگی کنی

انقد همه  از تو دلمون چند نفر اومدن که به قولی گفتنی عاشقشون شدیم 

ولی رفتن و الان اصلا بهشون فکر هم نمی کنیم الانم داریم بدون اونا ادامه میدیم

من خودم سالها قنوت کل نمازام شده بود خدایا منو به فلانی برسون برسون برسون

الان فقط خندم میگیره از اون کارام 

رفت و زندگیشو کرد برامم سخت نیست دیگه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

می دونی من با اینکه وارد یه رابطه اشتباه شدم تو تمام مدتی که تو این رابطه بودم هر لحظه به همین متاهل ...

میدونی اون حس الهام خداونده؟

فالهما فجورها و تقوی ها

وحی خدا قطع نشده حتی به یه زنبور عسل وحی میکنه راه غلط و درست هم با سنسورهای احساس به بنده هاش القا میکنه

ما فجور و تقوی رو به بنده هامون الهام میکنیم درک کنه

داستان یه خانومی تو کتاب شازده حمام اومده پیشنهاد میکنم بخونی

وقتی همسرش فوت میکنه مجبور میشه از شدت فقر با یه مرد متاهل بره

فقر و گرسنگی  بچه ها چاره ای براش نزاشت

دقیقه نود سوار ماشین نمیشه

دوتا مرد دو طرفش بودن خدا فقط میدونه چی کشید ماجرا واقعی هست تو یزد اتفاق افتاده

برگشت با تمام توان دوید 

یه امامزاده ای بود رسید اونجا فقط گریه کرد از شدت فقر و اندوه

من شوهر داشتم زندگی داشتم اینطور رقم خورد این چه بلاییه

بعد اتفایی افتاد و مسیر و در دیگه ای خدا باز کرد

ما نمیدونیم بعد تو زندگی هامون چی رقم میخوره خدا خودش مبدع هست برای هرکسی به مدل منحصر به فرد خودش

بهرحال ما بعدتر رو نمیدونیم ولی در حال درست عمل میکنیم حتی اگر لازم باشه تیر از پامون در بیاریم با دست خودمون پانسمان کنیم

خیلی منبر رفتم ببخشید برم خودمو اصلاح کنم 😅

میدونی اون حس الهام خداونده؟ فالهما فجورها و تقوی ها وحی خدا قطع نشده حتی به یه زنبور عسل وحی میکن ...

عزیزم ممنونم از نظری ک دادی از وقتی ک برام گذاشتی امروز برام دعا کن که از این رابطه اشتباه تحت هر شرایطی بیام بیرون 

از این دوستت (دشمن)باید ترسید  و همچنین آدمایی امیدوارم یا سر عقل بیان یا...........😒

باران عزیز گفتی از نتیجه کار بهت بگم 

عزیزم تموم شد البته ک از طرف من نزدیک ده روز بود ک تموم شدع بود من مستقیم و غیر مستقیم بهش گفته بودم 

اما حالا وابستگی یا اسمش هر چی ک بود باعث شده بود ک پیگیر باشه 

به طرز خیلی بدی تموم شد ک دوس نداشتم اینشکلی تموم بشه اما شد البته بد و خوبش مهم نیست مهم تموم شدنشه ک تموم شد 

خدا بهم کمک کنه 😔😔😔

باران عزیز گفتی از نتیجه کار بهت بگم  عزیزم تموم شد البته ک از طرف من نزدیک ده روز بود ک تموم ...

خداروشکر 🙂با وژدان بیدارت

اره اتفاقا منتظرخبرت بودم

ف قط گوشیم خاموش شد

اولین کسیو هم که پستشو باز کردم خودت بودی

إن شالله عاقبتت ختم به خیر بشه بحق امام حسین🌹🌹🌹

خداروشکر 🙂با وژدان بیدارت اره اتفاقا منتظرخبرت بودم ف قط گوشیم خاموش شد اولین کسیو هم که پستشو ب ...

مرسی عزیز دلم برام خیلی دعا کن .خیلی سخته ولی نمیخام دیگه اشتباه کنم 😘😔

مرسی عزیز دلم برام خیلی دعا کن .خیلی سخته ولی نمیخام دیگه اشتباه کنم 😘😔

خواهش میکنم آجی

خدا کمکت کنه🌷تو هم برا من دعا کن

امضام ،اگه شد زیارت عاشورا رو رو هروز بخون.کمترین اثرش صبر زیاد میده مخصوصا اگه هرروز بخونی