2777
2789
عنوان

اولین دعوای دوپسر ادم و حوا

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 49 پست
https://s8.uupload.ir/files/images_(100)_775v.jpeg

اره سیبه

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اثر ویلیام بوگوروئا هستش البته اگه فامیلیش زو درست نوشته باشم همه نقاشی هاش این مدلین  بچه ها ...

سینه زن رو خوب نکشیده 😐😂

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   
تا جایی ک خوندیم سر دختر خوشگله دعوا کردن نه سیب بعدم سیب فقط درمورد ادم و حوا بود نه پسراشون

کجا خوندی؟!

وَاتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ ابْنَيْ آدَمَ بِالْحَقِّ إِذْ قَرَّبَا قُرْبَانًا فَتُقُبِّلَ مِن أَحَدِهِمَا وَلَمْ يُتَقَبَّلْ مِنَ الآخَرِ قَالَ لَأَقْتُلَنَّكَ قَالَ إِنَّمَا يَتَقَبَّلُ اللّهُ مِنَ الْمُتَّقِينَ 

کجا خوندی؟! وَاتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ ابْنَيْ آدَمَ بِالْحَقِّ إِذْ قَرَّبَا قُرْبَانًا فَتُقُبِّل ...

اکثر روایات میگن البته خب من به همه اینا به چشم داستان و افسانه نگاه میکنم لطفا مسائل دینی رو به تاپیک من باز نکنید ممنون میشم 

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿
اثر ویلیام بوگوروئا هستش البته اگه فامیلیش زو درست نوشته باشم همه نقاشی هاش این مدلین  بچه ها ...

اسم این نقاشیش سرزمین مادری هست 

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿
اکثر روایات میگن البته خب من به همه اینا به چشم داستان و افسانه نگاه میکنم لطفا مسائل دینی رو به تاپ ...

تاپیکت اصل موضوعش درمورد مسائل دینیه.

ببند تاپیکتو الان نه ولی یکم دیگه جنگ میشه😂

اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
جالبه پدر مادرشون باهم این سیب رو خوردن و از بهشت رانده شدن و حالا پسر هاشون برای به دست آوردم اون س ...

این اشتباهه 

آدم حوا بخاطر اشتباه حوا که یک دونه گندم خورده بود یکمشو به حضرت آدم داده بود  و بخاطر اینکه تو بهشت کخ نمیشه مدفوع کرد  اونجا هرچی بخوری عرق میشه 

اینام بخاطر همین از بهشت بیرون انداخته شدندن 

و پسراشونوم بخاطر زمین دعوا کردن یکی از پسرای آدم برادر دیگشو  کشت  

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

تاپیکت اصل موضوعش درمورد مسائل دینیه. ببند تاپیکتو الان نه ولی یکم دیگه جنگ میشه😂

وح چی بگممممم اخه یه عالمه روایت هست در این باره 

این اشتباهه  آدم حوا بخاطر اشتباه حوا که یک دونه گندم خورده بود یکمشو به حضرت آدم داده بود &nb ...

اینم روایتی هست 

نظرت چیه بیخیالش شی

😅

و بخوان بر آنها به حقیقت حکایت دو پسر آدم (قابیل و هابیل) را، که چون تقرب به قربانی جستند از یکی پذیرفته شد و از دیگری پذیرفته نشد. (قابیل به برادرش هابیل) گفت: البته تو را خواهم کشت. (هابیل) گفت: بی‌تردید خدا (قربانی را) از متقیان خواهد پذیرفت.

آیه ۲۷ سوره مائده

داستانها رو ولش کن حرف خود خداوند حقیقته.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...