2777
2789
عنوان

واقعا زندگی چه ارزشی داره؟

339 بازدید | 24 پست

چه ارزشی داره بهم تیکه میندازیم می‌خوایم سر هم کلاه بذاریم و زنذگی همو نابود کنیم حس شاخ بودن و گنگ بودن کنیم ‌وهمو مسخره کنیم و بهم توهین کنیم و تو زندگی هم دخالت کنیم 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعانم درسته 

از اون بدتر بیای ی بجرو بترسونی 

پسرم ۷سالشه از سر سره بالا میرفت یعنی از پله نمیرفت

بعد ی خانومی ک تازه اومد پارک بجشم آوورده بود،خیلی با لحن بد گفت  ،پسرم اومد پیشم گفتم عیب نداره

باز من درکش کردم گفتم شاید ناراحته از جیزی

ولی نمیبخشمش بعدم گفتم بچهامو شوهرم ببره تاب 

واقعانم درسته  از اون بدتر بیای ی بجرو بترسونی  پسرم ۷سالشه از سر سره بالا میرفت یعنی از ...

خانومه گفت برعکس نرو کثیف میشع و اینا ولی معلوم بود حسودی میکنه اخه من ۲تا بچه داشتم ولی خودش از من بزرگتر بود یدونه ۳ساله داشت شایدم ۲

واقعانم درسته  از اون بدتر بیای ی بجرو بترسونی  پسرم ۷سالشه از سر سره بالا میرفت یعنی از ...

خب باید از پله بالا رفت چون سرسره محلی که بچه ها ازش لیز میخورن و ممکنه مریض بشن 

خب باید از پله بالا رفت چون سرسره محلی که بچه ها ازش لیز میخورن و ممکنه مریض بشن 

بگی نگی اونجا کثیفه حالا ج برن چ نرن هر جورم حساب کنی اخر سر باید لباس بجرو خونه رفتی بشوری 

اینا ک حساسن خب بچشونو ببرن شهر بازی 

بگی نگی اونجا کثیفه حالا ج برن چ نرن هر جورم حساب کنی اخر سر باید لباس بجرو خونه رفتی بشوری  ا ...

خب درسته کثیفه ولی ما نباید کثیف ترش کنیم و باید بهداشت رو رعایت کنیم حالا با عصبانیت گفت اون بحثش سوا 

خانومه گفت برعکس نرو کثیف میشع و اینا ولی معلوم بود حسودی میکنه اخه من ۲تا بچه داشتم ولی خودش از من ...

😐😐😐 عجب فکری میکنی

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

خب درسته کثیفه ولی ما نباید کثیف ترش کنیم و باید بهداشت رو رعایت کنیم حالا با عصبانیت گفت اون بحثش س ...

اره خب بد گفت هر کی جای من بود با اون خانم دعواش میشد من صبوری کردم،کثیفی بهتر از بی شخصیته اونم ی خانم بالغ واقعا توقع ازش نداشتم

اره خب بد گفت هر کی جای من بود با اون خانم دعواش میشد من صبوری کردم،کثیفی بهتر از بی شخصیته اونم ی خ ...

اره عزیزم ولی بخاطر کرونا خیلیا مردن ما باید بهداشت رو رعایت کنیم تا باعث مرگ کسی نشیم

خانومه گفت برعکس نرو کثیف میشع و اینا ولی معلوم بود حسودی میکنه اخه من ۲تا بچه داشتم ولی خودش از من ...

خب راست گفته هم کثیف میشه هم نمیزاره بچها بازی کنن .بعدشم داشتن دوتا بچه افتخاری نداره که دیگران حسودی کنن.واقعا تعجبم