2777
2789
عنوان

بیاین بچه‌ها دارم دق میکنم از غصه

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 44 پست
چون الکی حساس شدی تمیزی خیلی مهمه ولی روح و روان ادمم مهمه دیگه؟ برخورد الانت خیلی مهمه ک بعدا بچت ...

خدا رو شکر من که ندارم 

اما الان احساس میکنم سرم میخاره😅😅

نکنه از دختر اسی گرفتم 😱😱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون الکی حساس شدی تمیزی خیلی مهمه ولی روح و روان ادمم مهمه دیگه؟ برخورد الانت خیلی مهمه ک بعدا بچت ...

میگی گلم بخدا الان همون دختر ابجیم نزدیک یک سال و نیم درگیره،اصلا وقتی فهمیدم اومده خونه مامانم تب کردم اینا هم بچه باهم بازی کردن

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

سریع چیزایی که میگم تهیه کن،شونه فلزی مخصوص،شامپو مخصوص،اول ببرش حمام شامپو بزن،بعد بیا بشین موهاشو با سشوار خشک کن،سرشو بگرد دونه دونه تخم هارو بکش بیرون،یه بسته کامل پلاستیک زباله بیار هرچی لباس و وسیله که نشسته نیستن بکن توش بذار کنار تا دو هفته،لباسای که پوشیده رو تو آب جوش بذار بشور و بریز تو پلاستیک بذار کنار ،فقط دو دست لباس بذار تو این دوران بپوشه،پتو و رو بالشی هارو بشور و بردار،هربار که موهاشو پاک میکنی رو بالشی و روتختی شو بشور و اتو بکش اگه میشه،یا اینکه یه ملحفه بذار مخصوص روی جا خوابش و بعد هر حمام ملحفه هم با آب جوش بشور ،بعد از دو هفته لباسا و وسایل تو پلاستیک زباله ها پاکن،ولی شما بازشون نکن تا یکی دو ماه تا از تمیزی سرش مطمعن بشی،همه چیزم از بچت جدا کن،اجازه نده بیاد تو اتاق و تخت تو،رو هیچ بالشی هم غیر بالش خودش نخابه

سریع چیزایی که میگم تهیه کن،شونه فلزی مخصوص،شامپو مخصوص،اول ببرش حمام شامپو بزن،بعد بیا بشین موهاشو ...

مگه خودشو ازم جدا میکنه؟ می‌دونی الان وسط خونه تکونی هستم یعنی تمام وسایلام جمعن بغیر از محل خواب و استراحتمون،یعنی ممکنه تو اونا هم باشه؟

ای بابا اره میفهمم☹️ همیشه این بچه ها از هم میگیرن

دلم میخواد فحشش بدم ،بخدا تو مهمونیا اصلا شرکت نمی‌کردم این دو روزم خیلی مجبور شدم😭

مگه خودشو ازم جدا میکنه؟ می‌دونی الان وسط خونه تکونی هستم یعنی تمام وسایلام جمعن بغیر از محل خواب و ...

صد در صد اگه اومده جدا کن،موهای خودتم شامپو بزن و شونه بکش هر روز،دست به دخترت و وسایلش میزنی نزن ب موها خودت

خب یک کار اساسی کنه دیگه کچل کنه سرش رو اذیت میشه طفلک بچه 

هی می‌ره کوتاه میکنه سر زندگیش واینمیسته که مدام درحال خوش گذرونیه مردمو بیچاره کرده،خواهر دیگش می‌گفت رفته بودن مسافرت می‌گفت وقتی برگشته بود سر بچش پررررررررررر شده بود باز

دلم میخواد فحشش بدم ،بخدا تو مهمونیا اصلا شرکت نمی‌کردم این دو روزم خیلی مجبور شدم😭

اتفاقه دیگه خودتو ناراحت نکن

فک کنم هر بچه ای بگیره ...حالا یکی زودتر یکی دیر تر ولی خوبیش اینه از بین میره

❤️

صد در صد اگه اومده جدا کن،موهای خودتم شامپو بزن و شونه بکش هر روز،دست به دخترت و وسایلش میزنی نزن ب ...

ببین من الان سرشب موهاشو چرب کردم شونه کردم پاک کردم اونارو،به نظرت اگه شپش باشه خودشو کی نشون میده؟ الان چراغ قوه انداختم هیچی ندیدم