الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سریع چیزایی که میگم تهیه کن،شونه فلزی مخصوص،شامپو مخصوص،اول ببرش حمام شامپو بزن،بعد بیا بشین موهاشو با سشوار خشک کن،سرشو بگرد دونه دونه تخم هارو بکش بیرون،یه بسته کامل پلاستیک زباله بیار هرچی لباس و وسیله که نشسته نیستن بکن توش بذار کنار تا دو هفته،لباسای که پوشیده رو تو آب جوش بذار بشور و بریز تو پلاستیک بذار کنار ،فقط دو دست لباس بذار تو این دوران بپوشه،پتو و رو بالشی هارو بشور و بردار،هربار که موهاشو پاک میکنی رو بالشی و روتختی شو بشور و اتو بکش اگه میشه،یا اینکه یه ملحفه بذار مخصوص روی جا خوابش و بعد هر حمام ملحفه هم با آب جوش بشور ،بعد از دو هفته لباسا و وسایل تو پلاستیک زباله ها پاکن،ولی شما بازشون نکن تا یکی دو ماه تا از تمیزی سرش مطمعن بشی،همه چیزم از بچت جدا کن،اجازه نده بیاد تو اتاق و تخت تو،رو هیچ بالشی هم غیر بالش خودش نخابه
خب یک کار اساسی کنه دیگه کچل کنه سرش رو اذیت میشه طفلک بچه
هی میره کوتاه میکنه سر زندگیش واینمیسته که مدام درحال خوش گذرونیه مردمو بیچاره کرده،خواهر دیگش میگفت رفته بودن مسافرت میگفت وقتی برگشته بود سر بچش پررررررررررر شده بود باز