2777
2789
عنوان

بیاین بچه‌ها دارم دق میکنم از غصه

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 44 پست
صد در صد اگه اومده جدا کن،موهای خودتم شامپو بزن و شونه بکش هر روز،دست به دخترت و وسایلش میزنی نزن ب ...

سرکه چی؟ خوبه بزنم هم تو خونم هم به موهامون؟

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکه چی؟ خوبه بزنم هم تو خونم هم به موهامون؟

خوبه ولی بعد از شامپو و پاک کردن تخمشون،تا چندین وقت که بنظر من حداقل ۵ ماهه هر روز یا یه روز درمیون با سرکه شونه بزنید و همیشه هم موهاشو بگرد چون یکی هم بمونه باز زیاد میشن

خوبه ولی بعد از شامپو و پاک کردن تخمشون،تا چندین وقت که بنظر من حداقل ۵ ماهه هر روز یا یه روز درمیون ...

سلام گلم، من از وقتی تاپیک زدم دارم مدام با شونه فلزی که گفتی موهای خودمو و بچمو شونه میکنم، اینا که من دیدم تقریبا قهوه ای روشن بودن .... سر خودم که ندارد ولی دخترم ازم جدا نمیشه منم همه کارایی که برای اون میکنم برا خودمم انجام میدم

سلام گلم، من از وقتی تاپیک زدم دارم مدام با شونه فلزی که گفتی موهای خودمو و بچمو شونه میکنم، اینا که ...

کار خوبی میکنی فقط یه وقت شونه دخترتون استفاده نکنیا،احتمال زیاد خودت نداری،به دخترت برس،موهای خودتم روزی یه بار با سرکه شونه کن و ببندشون که تو دست و پات کثیف نشن،اگه همه کارایی ک گفتم انجام بدی تموم میشه و دیگه نمیاد،همیشه وقتی هم پاک شدی سر دخترت بذار رو پات و بگو میخام موهاتو ناز کنم،آروم آروم بگردش هیچوقت از موهاش بی خبر نباش ک این طور شه

سلام گلم، من از وقتی تاپیک زدم دارم مدام با شونه فلزی که گفتی موهای خودمو و بچمو شونه میکنم، اینا که ...

منم بچم ازم جدا نمیشد ولی یکم باش جدی برخورد کردم،دیگه از اون موقع مستقل میخابه،نمیدونم دختر شما چند سالشه ولی سعی کن واس همیشه جای خواب وهمه چیزش مستقل باشه،بگو سرت میکروب میگیره بخابی رو بالشی جز بالش خودت 

کار خوبی میکنی فقط یه وقت شونه دخترتون استفاده نکنیا،احتمال زیاد خودت نداری،به دخترت برس،موهای خودتم ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت،باور می‌کنی روز اول نشستم به گریه کردن؟ از بس که من میترسم از همچین چیزی... اما الان آرومتر شدم فقط کارمو انجام میدم

ممنونم عزیزم از راهنماییت،باور می‌کنی روز اول نشستم به گریه کردن؟ از بس که من میترسم از همچین چیزی.. ...

درکت میکنم منم اول که فهمیدم فقط گریه و فهش به زمین و زمان و خیلی بد بود،دختر شما خیلی کوچولوعه من دخترم ۶ سالش بود

درکت میکنم منم اول که فهمیدم فقط گریه و فهش به زمین و زمان و خیلی بد بود،دختر شما خیلی کوچولوعه من د ...

آره کوچیکه امروز به پسر عموش میگه مگس اومده منظورش اینه تو موهام مگس اومده ،،، حالا هم میبرمش حمام شامپو لطیفه میزنم بااون شونه شونه میکنم

درکت میکنم منم اول که فهمیدم فقط گریه و فهش به زمین و زمان و خیلی بد بود،دختر شما خیلی کوچولوعه من د ...

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم 💕💕💕💕

آره کوچیکه امروز به پسر عموش میگه مگس اومده منظورش اینه تو موهام مگس اومده ،،، حالا هم میبرمش حمام ش ...

آخی عزیزم، نذار کسی بفهمه چی شده،من وقتی خواب بود یه کاسه آب جوش میذاشتم کنارم،شونه میکشیدم تو موهای خشکش و میزدم تو آب جوش،یه دستمال کاغذی و پلاستیکم پیشم که کثیفیاشو پاک کنم ،معمولا بیدارم نمیشه اونطور ک باید گشت و اذیت میشن