2777
2789

همسر من از لحاظ حساب کتاب کلی مثلا مثل خرید خونه یا ماشین و… خوبه و ریاضیش هم قویه 

اما حساب کتاب جزئی و خرج و دخل خونه اصلا درست و بجا تیست و اکثر وقتا بی پول میشیم چون بدون مدیریت هزینه میکنه هرچقدم میگم خونه رو‌بسپر ب من انگار نه انگار

اون پول میده من خرج میکنم نه می‌نویسیم نه حساب کتاب داریم خداروشکر روزگارمون گذشته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم میشیینیم باهم حساب کتاب میکنیم خرجای ک هست و می‌نویسیم بعد تیک میزنیم

البته قسط و بدهی ها رو، بقیه چیزا رم دیگ حواسمون هس گاهی مجبوریم چیزای ک خیلی واجب نیست و نگیریم

وای من متنفرم از روابطی ک توش این چیزا ب عهده یک نفره، من و همسرم میشیینیم باهم حساب کتاب میکنیم خرج ...

ما هم دو نفره

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

مجردم

ولی کسی حساب کتاب نمیکنه کلا

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣