2777
2789
عنوان

خانوما حساب کتاب و پولا دست شماست یا همسرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 85 پست
اینم همینطور، تازه عصبی هم میشه میگه تکرار میکنی میگم اخه تو هم کاراتو تکرار میکنی😂

بقران یکی بهش میگ میگم بهش پول نمیدیااااااا میگ باشه گردش حسابو میبینم انقد کم شده میگم چیشده میگ هیچی دادم ب طرف واییییی یبار کارتشو شکوندم پرت کردم تو صورتش گفتم برو خودتم حراج بزن منم عین خیالم نی 😂😂😂از اون موقع کمتر میده ولی بازم میده دیگ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقران یکی بهش میگ میگم بهش پول نمیدیااااااا میگ باشه گردش حسابو میبینم انقد کم شده میگم چیشده میگ هی ...

متاسفانه ما فرسوده میشیم اینا دس خودشون نی اینجوری بزرگ شدن این ب مامانش رفته

متاسفانه ما فرسوده میشیم اینا دس خودشون نی اینجوری بزرگ شدن این ب مامانش رفته

😂😂😂😂😂اره برا منم ب باباش رفته ب قوله مادرشوهرم میگ فق این پدرو پسر ب رییس جمهور پول قرض ندادن😂

سعی میکنم  ان شاالله ک درست بشه ممنون

لینک کانال تجربه های کلاس همسرداری تنهامسیر
https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

🔶 برای ثبت نام کلمه "همسرداری" را در پیامرسان ایتا به آی دی زیر ارسال فرمایید:👇🏼👇🏼
@admin_hamsardari

شرایط ثبت نام خدمتتون تقدیم میشه.

این میگه خودمو‌سرویس کنم ک کی میخواد یه مبلغی جمع بشه، یهو به معامله میکنم ک سودش بیشتر باشه، کلا بر ...

خوب سود بزرگ همیشه هست ربطی به پس انداز نداره شما یه پس انداز جزئی همیشه داشته باش به موقعش سود هم میکنی

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
خوب سود بزرگ همیشه هست ربطی به پس انداز نداره شما یه پس انداز جزئی همیشه داشته باش به موقعش سود هم م ...

از نظر من ک اره

ولی تو کت ایشون نمیره با اینکه خیلی وقتا همون پس اندازی ک داشتم بدردش خورده اما جدیدا دگ بهش نمیگم ولی یه طوریه ک هرچند اذیت میشه حاضر نیست تغییر کنه