همسر من از لحاظ حساب کتاب کلی مثلا مثل خرید خونه یا ماشین و… خوبه و ریاضیش هم قویه
اما حساب کتاب جزئی و خرج و دخل خونه اصلا درست و بجا تیست و اکثر وقتا بی پول میشیم چون بدون مدیریت هزینه میکنه هرچقدم میگم خونه روبسپر ب من انگار نه انگار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این میگه خودموسرویس کنم ک کی میخواد یه مبلغی جمع بشه، یهو به معامله میکنم ک سودش بیشتر باشه، کلا بر ...
خوب سود بزرگ همیشه هست ربطی به پس انداز نداره شما یه پس انداز جزئی همیشه داشته باش به موقعش سود هم میکنی
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت