2777
2789
سر گفتن حرف "ز"  کلمه ی زنبور کم مونده بود داییم گریه کنه  خیلی اذیت میشه داییم بچه ش

منم‌ بهش میگم زنبور چی میگه دندوناشو می‌زاره رو هم لباش باز میشه ولی با صوت نمیگه من بشنوم 

منم‌ بهش میگم زنبور چی میگه دندوناشو می‌زاره رو هم لباش باز میشه ولی با صوت نمیگه من بشنوم 

این اصلا نمیگفت 

اولش کلیییییییییییی التماس التماس التماس 

تا مثلا بگه 

بعد ززززز نمیتونست بگه 

الانم کلی مثلا رفته تمرین و گقتار درمانی خیلی چیزارو متوجه نمیشیم 

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچیکتر بود مثلا ۸ سالش بود  میگفتیم مثلا کتک نزن اصلا متوجه نمیشد  الان تازه ۱۲ سالشه م ...

این از لج بازی هم میتونه باشه

ما الان شب ها شب ادراری داره ولی روز رو میگه 

تا6سالگی تو روز ها هم خودشو کثیف میکرد

این اصلا نمیگفت  اولش کلیییییییییییی التماس التماس التماس  تا مثلا بگه  بعد ززززز ...

ببینید دخترم میپیچونه منو میگم هاپو چی میگه میگه کجا میگم مثلا بیرون میگه گف بقیرو‌ نمیتونه بگه هاپ هاپ 

این از لج بازی هم میتونه باشه ما الان شب ها شب ادراری داره ولی روز رو میگه  تا6سالگی تو روز ه ...

اصلا لج رو در نمیاریم 

تازه منو خیلیم دوستداره مثلا 

ولی چون نمیتونه بگه خودشم اعصابش خورد میشه ۱۲ سالشه 

اینم تا خیلی مدتها کثیف کاری میکرد 

تازه تشنج هم کرده

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
دختر من جیشش رو میگه ولی چون یبوست داره حاضر نمیشه بره دستشویی چیکارش کنم 

منم اتفاقا یبوست داره جوری که 4روزی یه بار میشد بتونه دستشویی کنه الان چند هفتس پودر گرانولا گرفته میریزه تو شیر بهش میده خیلی عالیه حتما بده دختر

شکر خدا همه اوتیسم رو رد کردن فقط تاخیر گفتار ساده ست نمی‌دونم چرا حل نمیشه پیش بهترین دکترا بردمش.ا ...

عزیزم ایشالله هرچه زودتر خوب بشه دخترگلتون یه سوال مشکل شنوایی هم داره دخترتون یافقط حرف زدن مشکل داره منم دخترم پنج سالشه حرف میزنه ولی توحرف زدن خیلی مشکل داره ولی من متاسفانه وسعم نمی‌رسه ببرم گفتار درمانی😔😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

انشاالله خوب میشه بهش تخم بلدرچين بده باهاش حرف بزن وموقع حرف زدن به چشماش نگاه کن وازش بخواه به دهنت نگاه کنه  کلمه وجمله های کوتاه رو باهم تکرارکنین اگه به عسل حساسیت نداره هرشب کمی عسل بده 

عزیزم ایشالله هرچه زودتر خوب بشه دخترگلتون یه سوال مشکل شنوایی هم داره دخترتون یافقط حرف زدن مشکل دا ...

نه مشکل شنوایی نداره فقط حرف زدنش تاخیر داره.من میبردمش گفتار درمانی مثلا میگف بگو بابا دخترم اسم باباش رو می‌گفت اگه بچتون همکاری نکنه هزینه الکیه

انشاالله خوب میشه بهش تخم بلدرچين بده باهاش حرف بزن وموقع حرف زدن به چشماش نگاه کن وازش بخواه به دهن ...

سلامت باشید.همه ی این کارارو میکنم از فردا عسلم میدم بهش ممنون گفتین سعی میکنم تلاشمو بیشتر کنم 

سلامت باشید.همه ی این کارارو میکنم از فردا عسلم میدم بهش ممنون گفتین سعی میکنم تلاشمو بیشتر کنم  ...

خواهش میکنم زیاد باهاش حرف بزن وشعربخون حتی توگوشی آهنگ بذار خداروشکرمن با عسل وتشویق دخترم این یکماه تونستم لکنت زبانشو خخخخخیلی خیلی کم کنم

نه مشکل شنوایی نداره فقط حرف زدنش تاخیر داره.من میبردمش گفتار درمانی مثلا میگف بگو بابا دخترم اسم با ...

پس خداروشکر نگران نباش عزیزم اگه مشکل شنوایی نداشته باشه درست میشه منم دخترم تاپارسال مثلاً آب میخواست با اشاره  می‌گفت الان کم و بیش حرف میزنه ولی گفتار درمانی باید ببرم که نتونستم هزینه اش چقدر میشه گفتاردرمانی

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭