2777
2789
ایشالله ما خودمون که انقدر ناراحتیم  حالا خدا به داد داییم و زنداییم برسه خیلی سخته خیلی  ...

میفهمم 

وقتی یکی می‌پرسه حرف نمیزنه هنوز نمیدونن من دارم از درون خرد میشم عذاب میکشم 

خسته شدم از این مردم مثلا دلسوز که برچسب مشکل داره به بچم زدن 

همه کارهاش دیر بود یا فقط حرف زدن؟ و اینکه الان مدرسه عادی میره؟؟

اوایل قبل مدرسه رفتن 

از،همسنو سالاش عقب تر بود 

توی صحبت کردن ،رفتار ،بازی کردن 

بعدش که مدرسه شروع شد مشکلاتم بیشتر شد مثلا برای هر پایه دوسال زمان میخواد تا مثلا درحد خیلی کم یاد بگیره 

از طرفی با وجود معلم جدا از،مدرسه و کلی تمرین و کلاس 

بیش فعالم هست ،مثلا تا۶ سالگی تو کنترل دسشویی مشکل داشت 

ارتباط برقرار کردن هم نمیتونه خوب با بچه ها بازی کنه 

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناامیدی بزارکنار مثل بچه معمولی باهاش رفتار زیادسوال بپرس ازش مجبوربشه جواب بده ازش بخواه باهات ح ...

زیاد باهاش بازی میکنم انقد دوس داره رنگارو‌ میگم برمیداره ولی خودش نمیتونه بگه بمیرم براش 

میفهمم  وقتی یکی می‌پرسه حرف نمیزنه هنوز نمیدونن من دارم از درون خرد میشم عذاب میکشم  خس ...

ما هم دق کردیم  از دست مردم

ما الان خیلی داریم بچه رو اذیت میکنیم هفته ای دوبار کلاس گفتار و کلاس برا افزایش حافظه داره

میفهمم  وقتی یکی می‌پرسه حرف نمیزنه هنوز نمیدونن من دارم از درون خرد میشم عذاب میکشم  خس ...

اتفاقا ما اصلا نمیپرسیم 

ولی مثلا مادرشوهرم طی مراسم ازدواجمون اینا دیده پسرداییمو 

انقدر بیشوره انقدر خره میگه هنوز،همونجوریه؟

انقدر نفهمن بعضیا...

ما هم دق کردیم  از دست مردم ما الان خیلی داریم بچه رو اذیت میکنیم هفته ای دوبار کلاس گفتار و ک ...

اما کاش نکنید 

شاید اگه خودم همچین مشکلی رو نداشتیم این حرفو میزدم میشد گفت دارم الکی یچی میگم یا درک نمیکنم 

وبی واقعا دایی من از کلاس موسیقی و ورزش بگیر تاااااا گفتار و چرتکه و حافظه و خیلی چیزا زمان گذاشت 

اما بیشتر از،مدرسه زده شده 

معلمش هم گفته بهتره ببرن مدزسه استثنایی داییم خیلی ناراحته اما خب واقعا کشش نداره...خیلی داره اذیت میشه

ناامیدی بزارکنار مثل بچه معمولی باهاش رفتار زیادسوال بپرس ازش مجبوربشه جواب بده ازش بخواه باهات ح ...

شما با همچین بچه ای سروکار داشتین؟

اتفاقا مشکل اصلی اینه که باید قبول کنن بچا معمولی نیست چون بچه عذاب میکشه خیلی عذاب میکشه

ما هم دق کردیم  از دست مردم ما الان خیلی داریم بچه رو اذیت میکنیم هفته ای دوبار کلاس گفتار و ک ...

یبار یکی‌ بهم گفت واقعا خدا صبرت بده خیلی سخته گفتم من از وجود دخترم عشق میکنم یکی دیگه می‌گفت مطمعنی از گوشاش؟؟می‌دونم خدا صدای شکستن قلبمو می‌شنوه ولی صبرش خیلی زیاده

زیاد باهاش بازی میکنم انقد دوس داره رنگارو‌ میگم برمیداره ولی خودش نمیتونه بگه بمیرم براش 

نازی... 

میگه صبر بده بهش 

بزار حروف به حروف بگه مثلا رنک ابی رو آ.... ب.... ی

خیلی قبروحوصله مبخواد اما شدنی هست

دخترداییم که اینجوری هست

خیلی ازش سوال میپرسن

همه اعضای خانواده سوال میپرسن حالاهرچی..

بعد میگن بهت جایزه میدیم

شما با همچین بچه ای سروکار داشتین؟ اتفاقا مشکل اصلی اینه که باید قبول کنن بچا معمولی نیست چون بچه ع ...

اره دختر داییم

ازهرلحاظ کانلا سالمه اما پنج سالشه فقط کلمه میگه انگار لباش به هم دوخته شده

خیلی هم اتفاقا باهوشه 

تو بازی ها و جورچین ها خیلی موفق عمل میکنه

نازی...  میگه صبر بده بهش  بزار حروف به حروف بگه مثلا رنک ابی رو آ.... ب.... ی خیلی قبر ...

دختر عمه ی منم تا پنج شش سالگی فکر میکردن لاله تا اینکه گفته بابا و همه از خوشحالی گریه کردن که بچه لال نیست 

منم خیلی این ور اونور بردم بچم هلاک شد قراره ببرمش تست شنوایی abr

سر گفتن حرف "ز"  کلمه ی زنبور کم مونده بود داییم گریه کنه 

خیلی اذیت میشه داییم بچه ش

االان پسرداییتونو باهاش صحبت میکردن متوجه دستورات میشد؟؟هر کاری رو میگفتن انجام میداد؟

کوچیکتر بود مثلا ۸ سالش بود 

میگفتیم مثلا کتک نزن اصلا متوجه نمیشد 

الان تازه ۱۲ سالشه میگیم شاید مثلا گوش کنه