2777
2789
یه سوال تودوران بارداری باهاش حرف میزدید

تو پنج‌ شش ماهگیش بابا عمه و حتی امیر میگف زد و مادرشوهرم فوت شد منه بیشعور زیاد به بچه نرسیدم بعدش کرونا شد همه چی دست به دست هم داد حرف زدنش تاخیر بیفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خداروشکر نگران نباش عزیزم اگه مشکل شنوایی نداشته باشه درست میشه منم دخترم تاپارسال مثلاً آب میخوا ...

من‌ واسه هر نیم ساعت گفتار درمانی صد تومن میدادم اینطوری بود هزینه اش

چون ماترک هستیم وزودشروع به زبان دوم کردم وبلافاصله زبان سوم لکنت گرفت  بیشتروقتی ترکی حرف میزن ...

مام ترکیم چون کارتون اینا نگاه نمیکنه زیاد درگیر تلویزیون نیست هممون ترکی حرف می‌زنیم باهاش فکر کردم از این لحاظ میگی ولی ناخودآگاه قاطی می‌کنه بچه می‌شنوه صدای تلویزیونو 

مام ترکیم چون کارتون اینا نگاه نمیکنه زیاد درگیر تلویزیون نیست هممون ترکی حرف می‌زنیم باهاش فکر کردم ...

فقط تلوزیون اشکال نداره مثل اشتباه ما این بودوقتی ترکی حرف میزدیم یه دفعه فارسی ازش سوال میکردیم

فقط تلوزیون اشکال نداره مثل اشتباه ما این بودوقتی ترکی حرف میزدیم یه دفعه فارسی ازش سوال میکردیم

نه من از سه سالگی ایش شروع کردم به تحقیق و پیجای گفتاردرمانی رو زدم بهم انقد گشتم الانم بیشتر ارثیه و لجبازیش خسته ام کرده واقعا

دقیقا به منم میگفتن نبایدمتوجه مشکلش بشه وقتی دیدم بچه خودش میفهمه توگفتارش مشکل داره بهش گفتم اگه ا ...

دختر منم برعکسه نباید بگم تکرار کن و اینا لجبازیش زیاد میشه داییم با بچه ها سرو‌ کار داره میگه بچه این مدلی زیاد دیده نباید تحت فشار باشه