دختر قشنگم چهار ساله و نیمه شده و تاخیر گفتار داره انقدر مطب و دکتر رفتم و زیر و رو کردم که نمیدونم ناراحت باشم به خاطر تاخیرش یا خوشحال از اینکه هیچ مشکلی نداره فقط من خیلی وقتا کم میارم و داغونم دوس دارم زندگیمو بزنم رو دور تند و رو قسمت به حرف افتادنش نگه دارم و همونجا از ذوقم هزار بار بمیرم زنده شم.میبرمش پارک دوس داره با بچه ها بازی کنه چون حرف نمیزنه باهاش بازی نمیکنن خنده رو لبای بچم خشک میشه و منه مادر هر روز شاهد زیاد شدن موهای سفید رو سرم میشم امشب داغونم بیاین از خدا بخواین نگام کنه
من چندتامشاوره بردم وقتی باهاش حرف میزدن میگفتن این مشکل نداره شماحساسین درصورتیکه معلمشم میگفت توکلاس لکنت داره بهرحال بیشترباهاش حرف بزن وقصه وشعربخون حتی اگه حواسش بهت نباشه ولی چون گوشش میشنوه یادمیگیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعضی بچه ها خس امنیت عاطفی ندارن صحبت نمیکنن خیلی بهش بدون استرس محبت کن با محبت کامل باهاش بازی کن اینقدر که بخواد صحبت کنه بعضی چیزا جنبه روانی داره بچه میتونه ولی نمیخواد و احساس نیاز نمیکنه
دیدی ی چیز از موعد خودش بگذره دیگه سختر میشه انجام دادانش مثلاً مثل ی پسری که بعد سی سالگی بخواد ازدواج کنه اصلا میل چندانی ندارد دیگه باید خونواده بزارنش او فشار تا ازدواج کنه یا ی بچه ای دیرتر راه میره بعد دیگه بتونه هم طول میده الکی
ی نفری که آمریکا زندگی میکرد میگفت خواهرش شش سالش شده بود صحبت نمیکرد بعد مادرش هزارتا دکتر برده بود هیچ اتفاق نیافته بود چقدر مثل شما استرس ناراحتی داشته دیگه ی روانشناس بهش گفته بود رهاش کن اینقدر تو فشار نزار طفل معصوم رو ولش کن دیگه بعد یکسال یهو کامل صحبت کرده بود الان پروفسور بود
عمیقاً درکت میکنم به خود منم میگن حل میشه صبر من ولی من هر رفتار بچم میبینم انگار تب یخ میریزن روم این دوران سخت بگذره برسه روزای شیرین سلامتی بچه هامون دیگه هیچی نمیخوایم
امسال سنجش داره ؟یکی از اقوام ما بچش حتی تو پیش دبستانی هم حرف نمیزد بعد دیگه یک دفعه صحبت کرد البته من اطلاع ندارم گفتار درمانی بردن یا ن یک سال با تاخیر رفت مدرسه چند وقت پیش دیدمش کلاس سوم بود خواهرم چون رفت و آمد داره میگه دیگه مثل همیناشه
ی سوال اصلا مگه کسی هست که گوشاش بشنوه ولی حرف نزنه اصلا تو دیدی یا شنیدی ؟مگه اینکه خودش نخواد همکلاسی دختر عموم کامل صحبت میکرد کلاس چهارم بود یک دفعه هیچی نگفت یک سال هر دکتری بردن فایده نداشت نگو دختره تو راه مدرسه بهش تجاوز کردن و آیتم از اون حادثه دیگه حرف نزده بود حتی به پدر مادرش هم نگفته بوده
ی سوال اصلا مگه کسی هست که گوشاش بشنوه ولی حرف نزنه اصلا تو دیدی یا شنیدی ؟مگه اینکه خودش نخواد همکل ...
تو طایفه ما چند تا بچه بودن که دیر حرف زدن یا من رفته بودم آرایشگاه خانومه میگف دخترش بعد ۶سال تازه مامان بابا گفته ولی به هرحال هرکسی تو دوران خودش استرس و ناراحتیشو کشیده
[QUOTE=315612016]نه چون نیمه دومیه سال بعد میره پیش در واقع دو سالی هست تا سنجش امیدوارم تا اون موقع برسه به همسناش[/QUOقطعا میرسه باور کن هرکس یجوری امتحان میشه خودمون به وسیله بچه هامون خدارو شکر دکتر امید داده اطمینان داده که حل میشه